Lovitură pentru Klopp, în ziua derby-ului cu United! ”Pleacă la Barca!”  

Radu Bordei 17.01.2021, 18:07
Lovitură pentru Klopp, în ziua derby-ului cu United! ”Pleacă la Barca!”  

Lovitură pentru Klopp chiar în ziua derby-ului cu United! Unul din oamenii cei mai importanți ai echipei nu va mai rămâne la Liverpool din vară. Era unul din fotbaliștii de bază ai lui Klopp, decisiv pentru câștigarea Ligii campionilor și a titlului în Premier League. 

Managerul german ar fi aflat vestea chiar înaintea marelui derby cu Manchester United, care s-ar putea dovedi important în lupta pentru apărarea trofeului de campioană, obținut anul trecut.

Lovitură pentru Klopp chiar în ziua derby-ului cu United

Gini Wijnaldum este pregătit de o nouă mare provocare, în cariera lui. Mijlocașul de 30 de ani a reușit performanțe incredibile cu Liverpool și a intrat definitiv în inimile fanilor „cormoranilor”. Suporterii nu vor uita prea curând meciul de vis cu Barcelona, în care olandezula  calificat aproape de unul singur Liverpool în finala Ligii Campionilor, pe care englezii au și cucerit-o. Venit de la Newcastle, după retrogradarea acestora din Premier League, internaționalul olandez a devenit o piesă vitală în angrenajul lui Klopp.

Wijnaldum și Koeman au lucrat împreună la naționala Olandei

Wijnaldum s-a dovedit nu doar un jucător harnic, care să acopere mijlocul terenului, dar și un jucător capabil să marcheze goluri decisive. Cu toate acestea, timpul lui se apropie de final, pe Anfield. Olandezul rămâne liber de contract în vară și este decis să meargă la Barcelona.

Koeman îl vroia de acum

Ca și în cazul lui Depay, de la Lyon, un argument pentru transfer este prezența lui Ronald Koeman pe banca Barcelonei. Acesta a lucrat cu Wijlnaldum la națională și ar fi avut nevoie de experiența lui și în Catalunia. Din păcate, Barcelona nu va efectua momentan transferuri, mai ales după amânarea alegerilor. Koeman aștepta întăriri, dar nu se știe dacă va avea parte de ele. Fundașul Erik Garcia, de la Manchester City stă și el cu bagajele făcute, pentru a merge la Barcelona.

Wijlnaldum ar fi tentat să meargă din vară, pentru a mai cuceri un titlu cu Liverpool. Ar fi o despărțire pefectă de fanii englezi. Asta chiar dacă sunt șanse mari, ca din vară, să nu îl mai prindă pe Koeman la Barcelona.

Klopp este resemnat

Antrenorul lui Liverpool ar dori ca fotbalistul să continue la Liverpool. Klopp îl vede în continuare pe olandez o piesă importantă, chiar dacă englezii dispun de multe soluții în linia mediană. Totuși, conducerea ar fi tentată să facă economii cu un salariu important, mai ales în acest context economic. Nici fotbalistul nu ar mai dori să accepte o eventuală ofertă.

Nu am ce să comentez. Îl respect, vreau să rămână, știe asta. Dar va fi alegerea lui gini și când se va hotărî, va afla toată lumea, a comentat Klopp înainte de derbi-ul cu Manchester United

Urmăriți Playsport.ro și pe