Lovitură sub centură pentru Ogăraru: ”A uitat că a fost plătit de Gigi!”

Catinca Giosanu 25.01.2021, 18:14
Lovitură sub centură pentru Ogăraru: ”A uitat că a fost plătit de Gigi!”
Fostul fotbalist George Ogăraru a fost atacat de Gheorghe Mustață, după ce a ales să meargă la CSA Steaua în funcția de manager al clubului. Ce a putut să spună liderul galeriei FCSB despre managerul Stelei?

Lovitură sub centură pentru Ogăraru

George Ogăraru (40 de ani) a fost atacat la scurt timp după ce a ales CSA Steaua. Fostul internațional a declarat săptămâna trecută că FCSB nu va putea evolua pe noua arenă din Ghencea. Și asta, pentru că între FCSB și CSA există un conflict juridic.

În urmă cu ceva timp, stadionul a fost preluat de către ”militari”, iar primul meci pe arena de 100 de milioane de euro ar putea să se joace în vara acestui an.

Cu toate acestea, liderul galeriei FCSB, Gheorghe Mustață, a spus că echipa lui Gigi Becali ar putea evolua pe noua arenă. Mai mult decât atât, el a ținut să îi amintească lui Ogăraru că a fost plătit de latifundiarul din Pipera.

Gheorghe Mustata atac fara precedent la Ogararu
Gheorghe Mustață, atac fără precedent la Ogăraru

Gheorghe Mustață l-a atacat pe Ogăraru: ”A fost plătit de Gigi Becali”

Liderul galeriei echipei finanțate de Gigi Becali a lansat un atac fără precedent la adresa managerului George Ogăraru. El spune despre oficial că a uitat de unde a plecat și că, la un moment dat, a încasat bani de la patronul FCSB.

Îl respectăm pe domnul Ogăraru. A jucat la Steaua, este stelist, dar mă surprinde… a uitat că a fost plătit de Gigi Becali. Ce face e de înțeles, își apără postul, își laudă șefii, e job-ul lui. Dar, ce trebuie să știe toată lumea, inclusiv George Ogăraru, este că zeci de avocați ne-au spus că nu are nicio legătură faptul că ar exista procese între noi și CSA și asta să ne împiedice să jucăm în Ghencea. Nici vorba de așa ceva.”, a spus Gheorghe Mustață, într-o intervenție la Radio Sport 1.

În ciuda afirmațiilor făcute de liderul galeriei FCSB, Ogăraru a declarat că el nu a evoluat pentru alt club în afară de Steaua. Așadar, oficialul neagă vehement legătura formației patronate de Gigi Becali cu această entitate.

Păi, Gigi Becali avea proces cu CSA și avea contract și juca acolo. Ce lumea a uitat asta? Plătea cât toate cluburile la un loc și juca acolo, chiar dacă începuse deja procesul. Ei nu știu cum să mai apară în presă și au aruncat vrăjeala asta ieftină. Nu are nicio legătură! Și îi mai asigur pe toți că în demersurile noastre aveam toată susținerea clubului, nu făcem nimic fără susținerea clubului”, a mai spus liderul galeriei echipei finanțate de omul de afaceri, Gigi Becali.

Reamintim faptul că Ogăraru și-a început munca la clubul Armatei la finalul anului trecut. Acum, fostul internațional vrea să pună în aplicare un proiect pe modelul celui de la Ajax Amsterdam. Pentru cei care nu știu, menționăm că acest club are cel mai bun Centru de Copii și Juniori din Europa.

Urmăriți Playsport.ro și pe