Lupta în MMA dintre Zelenski și Putin a stârnit furie. Cine sunt falșii președinți ai Ucrainei și Rusiei

Giosanu Catinca 06.04.2022, 22:59
Lupta în MMA dintre Zelenski și Putin a stârnit furie. Cine sunt falșii președinți ai Ucrainei și Rusiei

Lupta de MMA dintre falșii președinți ai Ucrainei și Rusiei a provocat un scandal de amploare în Polonia. Cei doi bărbați i-au enervat la culme pe reprezentanții naționalei poloneze.

”Mereu mi-am dorit să salvez lumea”

Șeful unei promoții de MMA din Polonia s-a gândit că ar fi plăcut să organizeze o luptă între doi luptători care seamănă cu Volodomir Zelenski, președintele Ucrainei, și Vladmir Putin, cel al Rusiei. Totul, în contextul războilui care se duce de mai bine de 40 de zile la ordinul lui Putin.

Ideea a fost contestată de internauți și nu numai. De fapt, s-a ajuns la un scandal de amploare în urma propunerii pe care a făcut-o Krolikowski.

”Banii strânși vor fi donați victimelor războiului”

Luptătorul a explicat că unul dintre scopurile respectivei gale este acela de a ajuta victimele războiului din Ucraina. Pe de altă parte, el a recunoscut că a visat dintotdeauna să devină erou, în sensul de a salva lumea.

Mereu mi-am dorit să salvez lumea, măcar la nivel simbolic. Pe 30 aprilie vom găzdui o luptă între cei care arată ca oamenii care ar trebui să aibă o discuție serioasă. Toți banii strânși vor fi donați victimelor războiului din Ucraina. Avem un favorit cert în această gală!”, a explicat luptătorul din Polonia.

Krolikowski a reușit să organizeze prezentarea oficială a sosiilor celor doi președinți, după un scenariu inedit. Copia lui Putin a apărut în scenă arătând cu degetul către cameră. Mai mult, individul a spus păspicat: „Te voi ucide!”. Bărbatul care îl reprezintă pe Zelenski a replicat: „Îți voi arăta eu ție”.