Varga e gata să lucreze gratis pentru noul Sportul, Ce spune despre planul de salvare a brandului istoric. EXCLUSIV

Iosif Pintilie 17.03.2023, 16:07
Varga e gata să lucreze gratis pentru noul Sportul, Ce spune despre planul de salvare a brandului istoric. EXCLUSIV

Sportul Studențesc ar putrea reveni în fotbalul românesc. Marca și palmaresul echipei din ”Regie”, desființată în 2017,  ar putea fi preluate de sirianul Imad Kassas, cel ce deține clubul Metaloglobus București. Acest club ar urma să își schimbe denumirea și identitatea, astfel că Sportul s-ar putea întoarce direct în divizia secundă.

Dacian Varga, încântat de revenirea Sportului

Dacian Varga, fostul fotbalist și actalmente colaborator al emisiunii Playsport Live, moderată de Sorin Chiriac, este încântat de revenirea echipei sale de suflet. Acesta spune că revenire sportului ar fi de bun augur pentru fotbalul nostru, deoarece echipa are o tradiție mare în spate și ar atrage mulți suporteri.

De asemenea, fostul fotbalist al echipei și-a amintit și de cel mai frumos moment trăit la Sportul, atunci când echipa s-a luptat, până în ultima etapă, la titlu.

”Ar fi de bun augur, din punctul meu de vedere. Dacă reușește să preia, dacă s-ar redeschide secția de fotbal, ar fi senzațional. Mi-ar plăcea, sincer, să ajungă la un numitor comun, să apară iar Sportul Studențesc.

Așa s-a făcut și la Farul. Ar fi super, îți dai seama. Ar fi bine să investească, să tragă la promovare. Decât să stea baza aia în paragină. Ar fi de bun augur. Cu siguranță aș merge la meciuri în Regie, mi-aș cumpăra abonament.

Să ne ajute Dumnezeu să se realizeze, să preia identitatea Sportului. Mi-ar placea mult să se ajungă la un numitor comun.

Sportul este un brand de renume. Au fost fotbaliști mari care au jucat la Sportul Studențesc. Eu cred că le este dor oamenilor de Sportul Studențesc. Mă refer la cei mai în vârstă, iar cei tineri pot să vadă un nou brand. Echipa avea o academie bună. O să vină lumea la meciuri. Am o stare de nostalgie, mi-ai dat o veste bună. Aș fi un suporter… meci de meci aș fi. Și nu doar eu, sunt convins că majoritatea colegilor mei ar fi bucuroși.

M-aș implica cu mare drag. Ce înseamnă Sportul Studențesc, sunt alaturi de ei oricând. Și „pro bono”.

Sunt multe amintiri. Cea mai frumoasă este de când ne-am bătut la campionat până în ultima etapă. Nu cred că se aștepta nimeni ca Sportul să se bată la campionat până în ultimul meci. Erau Steaua, Dinamo, Timișoara, CFR, Oțelul, chiar erau fotbaliști foarte buni”, ne-a spus Dacian Varga, în exclusivitate.

135 de meciuri și 22 de goluri a adunat Dacian Varga pentru Sportul Studențesc. A mai jucat la Unirea Urziceni, Rapid, Kuban Krasnodar, FC Vaslui, Universitatea Craiova, ASA Târgu Mureș și Petrolul.

Urmăriți Playsport.ro și pe