“Mă interesează ce e în față”. Ce a spus Hagi după ce Kyros Vassaras a recunoscut că penaltyul de la Farul – FCSB a fost acordat eronat

George Drafta 21.09.2023, 17:38

„Regele”a dat uitării înfrângerea cu FCSB şi scandalul de după derby-ul rundei precedente.

Şi încearcă să îşi determine şi jucătorii să îşi concentreze toată atenţia pentru ceea ce urmează în campionat. Mai aproape de locurile retrogradabile decât de play-off, constănţenii se duelează cu Dinamo pe Arcul de Triumf.

”Fotbalul durează o zi, nu are rost să mă uit în spate. În spate, dacă mă uit, avem puține puncte, în rest, mă interesează ce este în față. Acolo, trebuie să fim conectați, doar la ceea ce e în față. Toate meciurile sunt grele, trebuie să o arăți la fiecare oportunitate, că ești conectat, că o faci mai bine ca adversarul. Treptat, sper să ne revenim”, au fost cuvintele managerul tehnic al Farului în conferinţa de presă de dinintea partidei de vineri seară.

Motive de îngrijorare

Dacă în urmă cu aproape o săptămână arbitrajul i-a dezavantajat pe oamenii lui Hagi, acum terenul s-ar putea să le fie inamic. Suprafaţa de joc de pe Arcul de Triumf este una cu mari probleme.

„Și noi, și Dinamo jucăm pe același teren. Sunt detalii care contează, dar trebuie să ne adaptăm, indiferent cum arată. Ne așteaptă o săptămână importantă, cu meci intermediul, cu Cupă, meci greu, vedem cum vom gestiona. Avem nevoie de puncte, de victorii, ca să urcăm acolo sus”, a mai punctat antrenorul campioanei.

Rivalitate eternă

Hagi este rival de-o viaţă al dinamoviştilor. Mai mereu în ultimii ani, roş-albii au suferit înfrângeri la scor în faţa trupei de pe litoral.

Farul şi Dinamo s-au întâlnit ultima oară la sfârşitul anului 2021

”Trebuie să ne ridicăm nivelul ca să putem aspira la toate obiectivele noastre. Vrem să venim cu victoria la Constanța. Sper să facem un meci bun, contra unei echipe bine organizate, care arată bine în ultimul timp. Dinamo e o echipă care vrea să se dezvolte, să ajungă la ceea ce a fost înainte. Merită tot respectul nostru.

Noi trebuie să fim noi, să încercăm să ne impunem, să dictăm ritmul și intensitatea jocului. Să fim aceeași echipă care am obișnuit să fim în ultimul an. Trebuie să mergem să ne gândim doar la cele 3 puncte, avem nevoie de ele. Va ieși un meci interesant, bun, cu toate că e prima oară când ne întâlnim”, a încheiat Hagi.

Urmăriți Playsport.ro și pe