Măcinată de accidentări, Bianca Andreescu a făcut un anunț șoc în circuitul WTA: „Cu regret, vreau să îmi anunț fanii.”

Giosanu Catinca / 08.06.2021, 18:44
Măcinată de accidentări, Bianca Andreescu a făcut un anunț șoc în circuitul WTA: „Cu regret, vreau să îmi anunț fanii.”

Măcinată de accidentări, Bianca Andreescu a făcut un anunț șoc în această după amiază. Jucătoarea de tenis i-a luat prins suprindere pe toți cei care fac parte din circuitul WTA și nu numai. Familia, cunoscuții și fanii ei au fost uluiți de ce a putut să facă sportiva născută în Mississauga, Canada.

Măcinată de accidentări, Bianca Andreescu a făcut un anunț șoc în circuitul WTA

Deși este urmărită de peste 670,000 de persoane pe Instagram, Bianca Andreescu nu este una dintre jucătoarele care își țin fanii la curent în fiecare zi. Din când în când însă, aparițiile în social media ale campioanei US Open din 2019 sunt impresionante pentru o anumită parte a fanilor săi și controversate pentru un alt segment de susținători. În ultima sa postare, Bianca Andreescu a anunțat că a oprit colaborarea cu antrenorul Sylvain Bruneau. Din primele informații date publicității reiese faptul că decizia a fost luată de comun acord.

„Cu regret, vreau să îmi anunț fanii”

Sportiva din Canada, cu origini românești, a luat decizia de a se despărți de antrenorul ei, Sylvain Bruneau, care i-a fost alături la toate marile succese din ultimii ani.

Cu regret vreau să îmi anunț fanii că am decis să întrerup relația cu antrenorul, mentorul, prietenul meu Sylvain. Prietenia noastră va dainui pentru totdeauna… Au fost patru ani fantastici. Sunt recunoscatoare pentru tot ce am reușit împreună și pentru toate amintirile minunate. Sylvain e mai mult decat un prieten, e familie.”, a scris Bianca pe contul personal de socializare.

După accidentarea suferită, Bianca Andreescu se confruntă din nou cu câteva probleme
După accidentarea suferită, Bianca Andreescu se confruntă din nou cu câteva probleme

”Tu să rămâi cu tenisul, să nu devii înfumurată ca Eugenie Bouchard”

În urmă cu mai puțin de o lună, Bianca Andreescu a fost atacată de un fan. Incidentul cu pricina a avut loc după ce jucătoarea de tenis a publicat o imagine sexy pe Instagram. La momentul respectiv, ocupanta locului șase în clasamentul mondial s-a pozat într-o manieră sexy, arătându-și decolteul. Controversata fotografie a atras o multitudine de comentarii pozitive din partea colegelor sale de circuit, printre care Daria Gavrilova, Taylor Townsend și Anastasia Potapova. Contrar așteptărilor, un urmăritor al Biancai Andreescu a fost vizibil deranjat de imaginea publicată de frumoasa Bianca Andreescu, căreia i-a făcut următoarele reproșuri:

Tu să rămâi cu tenisul. Să nu devii înfumurată ca Eugenie.”, a spus bărbatul, făcând referire la Genie Bouchard, jucătoare care a confirmat în anul 2014, jucând finala la Wimbledon și semifinala la Roland Garros, dar a înregistrat mai apoi o scădere semnificativă în rezultate, nemaifiind capabilă să se întoarcă cu brio în top 50 WTA.