Mădălina Ghenea, părăsită de iubitul fotbalist pentru ”feblețea” lui Neymar!

Giosanu Catinca / 27.02.2021, 18:52

Bomba lumii mondene a explodat la finalul anului trecut: focoasa Mădălina Ghenea și Nicolo Zaniolo sunt un cuplu, titra presa din Italia, care sublinia și faptul că între tânărul și promițătorul fotbalist al lui AS Roma și româncă e o diferență de nu mai puțin de zece ani.

Totul a pornit după ce Zaniolo și Ghenea s-au dat în spectacol pe Instagram, cu flirturi și mesaje siropoase. Fotbalistul a întrebat-o atunci pe apetisanta româncă:

Te pot săruta non-stop? 25 de ore din 24?”, a întrebat sportivul.

Focoasa blondină i-a dat un răspuns pe măsură.

Tu ce zici?”, a fost răspunsul Mădălinei, care pprea încântată de propunerea fotbalistului italian.

De acolo, plus inimioarele și comentariile în avalanșă pe care și le postau reciproc , s-a pornit ”avalanșa”.

Telenovela s-a încheiat însă rapid și nefericit, după ce s-a aflat că fosta iubită a lui Zaniolo, Sara, așteaptă un copil. La fel de mult a contat și faptul că mama lui Zaniolo, actrița Francesca Costa, i-a transmis Mădălinei Ghenea că e prea bătrână pentru fiul ei și să-l lase să-și vadă de fotbal.

Ce a făcut starul Romei imediat după ce a postat
Starul Romei a făcut un gest necugetat imediat după ce a postat fotografia

S-a combinat cu ”feblețea” lui Neymar

Ei bine, la nici două luni de când a încheiat ”amorul imposibil” cu vedeta din România, Nicolo Zaniolo s-a îndrăgostit lulea de o altă femeie. Și nu mai contenește să-și afișeze public relația cu Chiara Nasti.

Tânăra de 23 de ani, născută la Napoli, este considerată o influenceriță la modă în Italia. Și-a atras peste 1,7 milioane de urmăritori pe Instagram, acolo unde urcă de obicei poze în ipostaze provocatoare. Nici lumea televiziunii nu îi e străină Chiarei, care a participat la show-uri precum „Dansează, dansează, dansează” sau „Insula faimoșilor”.

Și nici lumea fotbalului nu-i e străină. În urmă cu o lună, Neymar a declanșat o adevărată ofensivă asupra Chiarei pe care ”a atacat-o” din toate pozițiile cu inimioare pe Instagram. Însă vedeta n-ar fi cedat avansurilor brazilianului.

În schimb, e cert că Zaniolo a reușit ”să marcheze” unde a ratat Neymar: pe conturile ei și al lui au apărut deja poze cu ei împreună și declarații de dragoste în stil Instagram. Evident, asta în timp ce de la urmăriți și urmăritori a dispărut ca prin minune cine altcineva decât… Mădălina Ghenea!

 

Mădălina Ghenea: ”Nu i-am scris eu mesajele!”

Faptul că cei doi – Ghenea și Zaniolo – nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, după ce starul în devenire al Romei s-a afișat într-o altă relație, nu face decât să alimenteze speculațiile.

Și asta, pentru că, până de curând, Zaniolo și modelul din România rămăseseră prieteni. Chiar și după ce mama lui Zaniolo a sărit să o atace pe româncă și după ce Mădălina a făcut pasul la ofsaid, spunând că mesajele nu au fost scrise de… ea.

A fost scris de managerul meu. L-am lăsat să se ocupe de contul meu pentru că eu n-am timp.”, a subliniat românca.

Cu toate acestea, urmăritorii actriței s-au întrebat ce interes să fi avut managerul ca să-i lase fotbalistului tot felul de emoticoane și inimioare, care au fost șterse ulterior.