Zaniolo a luat decizia, după ce mama lui s-a opus relației cu Mădălina Ghenea: ”Am hotărât să renunț!”

Radu Bordei 04.01.2021, 11:51
Zaniolo a luat decizia, după ce mama lui s-a opus relației cu Mădălina Ghenea: ”Am hotărât să renunț!”

Zaniolo a luat decizia, după ce în ultimele zile a fost în atenția presei tabloid din Italia și nu numai. Asta din cauza presupusei idile cu Mădălina Ghenea, frumosul model de origine română.

Fotbalistul Italian s-a despărțit de logodnica lui, Sara, dar apoi jurnaliștii au aflat că aceasta este însărcinată cu copilul tânărului. Zaniolo a anunțat apoi că își asumă rolul de tată, chiar dacă relația a luat sfârșit

Zaniolo a luat decizia, după ce mama lui a pus piciorul în prag.

Internaționalul Italian este în process de refacere, după o accidentare gravă la genunchi. Fotbalistul Romei speră să apuce să joace în primavera, ca să poată fi convocat la Europeanul din această vară.

Cum scandalurile din ultimul timp nu au picat bine, fotbalistul a decis să ia o măsură drastică. Și-a suspendat conturile de pe rețelele de socializare și i-a anunțat pe fani că nu va mai fi activ o perioadă.

„Viața mea e pe teren, nu în scandalurile de pe aceste rețele. Nu mai am liniște să mă concentrez la fotbal, la pasiunea vieții mele. De aceea mă retrag și vă salut” le-a transmis fotbalistul de 21 ani, fanilor.

Mama lui deja intervenise și ea în acest scandal, criticând dur ultimele alegeri ale fiului.

„Ghenea e la fel de bătrână ca mine”

Francesca Costa, 43 de ani, nu a fost de acord ca fiul ei să se vadă cu Mădălina.

„Este aproape de aceeași vârstă ca mine, ce să caute cu ea. Trebuie să gândească la ce face. Noi îl sfătuim de bine, iar el ajunge pe prima pagină a ziarelor” a declarat mama fotbalistului.

Aceasta le-a explicat jurnaliștilor că Nicolo n-a ținut cont de îndemnurile apropiaților și de aceea a ajuns în această situație.

Mădălina neagă și ea relația cu Zaniolo.

Modelul de 33 ani a ieșit în presă și a negat presupusa legătură cu Zaniolo. Reprezentanții Mădălinei Ghenea au oferit un comunicat în presă. Frumoasa româncă neagă orice relație cu Zaniolo, pe care pretinde că l-a întâlnit o singură dată.

Cei doi au fost protagoniștii unor schimburi incendiare de replici pe rețelele de socializare, dar fotomodelul spune că totul s-a oprit acolo. „Au foat doar niște glume” a explicat brunet.

Mădălina Ghenea pretinde că nu a mai avut o legătură cu un bărbat de câteva luni și s-a concentrat pe familie și carieră.

Urmăriți Playsport.ro și pe