Magica Simona Halep. A zdrobit-o pe Martic la Indian Wells într-un mod ireal

Dumitru Adrian 17.03.2022, 05:23
Magica Simona Halep. A zdrobit-o pe Martic la Indian Wells într-un mod ireal

Simona Halep nu a avut milă de Petra Martic la Indian Wells și a câștigat într-un mod care i-a surprins până și pe specialiști.

Senzația a fost că primul set câștigat de campioana noastră a avut loc fără ca Martic să își dea seama că meciul a început. Inclusiv WTA a avut cuvinte frumoase de spus la adresa româncei.

Simona Halep a trecut în primul set de Martic cu 6-1. Timpul e de Cartea Recordurilor: 24 de minute.

Notă: În primul set, a reușit să câștige nu mai puțin de 14 puncte consecutive și Simona Halep a făcut încă un pas să ajungă față-n față cu istoria.

Al doilea set a fost adjudecat puțin mai greu, în 29 de minute. Scorul, tras la indigo.

Semifinala se anunță, însă, mai grea, românca noastră urmând să o întâlnească pe Iga Swiatek, locul 4 WTA.

„Aroganța” făcută de Simona Halep

Campioana noastră a ales să înceapă meciul pe serviciul adversarei. Decizia a survenit în ciuda faptului că jucătoarea din Constanța a câștigat tragerea la sorți. Simona a avut o stare de spirit total diferită față de cea din meciul cu Sorana Cârstea, unde imaginile de la începutul partidei au devenit virale în toată lumea.

Singurele minute în care Martic a contat au fost cele în care adversara Simonei a avut 1-0. A fost însă un foc de paie.

Simona Halep a început să joace într-un stil uluitor și să o „demoleze” pe Matic. Specialiștii au văzut, la unison, o singură sportivă pe arenă. Iar publicul a fost în delir la execuțiile de clasă ale Simonei.

Simona Halep a câștigat o mică avere la Indian Wells

Accederea în faza următoare la Indian Wells consemnează și un moment important din punct de vedere financiar pentru Simona Halep. Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu de 343.985 de dolari şi cu 390 de puncte WTA.

Dacă ajunge în marea finală a turneului din California, Simona o va depăși pe Maria Sharapova în topul încasărilor din tenis. Astfel, își va asigura un loc pe  podium.