Serena Williams, sfâșiată de suferința ducesei Meghan! ”Voiam să nu mai fiu în viață!”

Giosanu Catinca / 08.03.2021, 22:47
Serena Williams, sfâșiată de suferința ducesei Meghan! ”Voiam să nu mai fiu în viață!”

Serena Williams (39 de ani, 7 WTA) a dezvăluit că a fost sfâșiată de durere în momentul în care a aflat despre suferințele pe care le-a îndurat Ducesa de Sussex din cauza felului în care era tratată în familia Regală Britanică.

Serena Williams, sfâșiată de suferința ducesei Meghan!

Meghan Markle a vorbit deschis despre tot ceea ce a îndurat în perioada în care a locuit alături de familia soțului ei, Prințul Harry, la Londra.

În cadrul interviului, Meghan a povestit că atât ea, cât și soțul ei s-au simţit izolaţi în interiorul ei, că au rămas fără sprijin financiar şi că nunta lor a avut cu trei zile înainte de ceremonia transmisă în întreaga lume. Cei doi au făcut și acuzaţii de rasism. Mai mult decât atât, Ducesa a dezvăluit că a avut gânduri sinucigaşe în timpul primei sarcini.

La rândul său, Prințul Harry a mărturisit că relaţia cu tatăl lui, prinţul Charles, s-a deteriorat. Chiar și așa, „vindecarea” acesteia reprezintă una dintre prinsipalele sale priorităţi. Cei doi au mai spus că al doilea copil pe care îl aşteaptă este o fetiţă.

În urma interviului acordat duminică seară, producătorul britanic de televiziune Piers Morgan, care a criticat-o de-a lungul timpului pe Markle, a scris pe Twitter că interviul a fost o demonstraţie de actorie.

Este prea târziu pentru nominalizările la Oscar? #meghan Acest interviu este o trădare absolut ruşinoasă faţă de regină şi familia regală”, a spus el, susținând că discuţia a fost „o absurditate josnică”.

”Voiam să nu mai fiu în viață!”

Spre deosebire de prezentatorul TV, jucătoarea profesionistă de tenis, Serena Williams, a postat pe Twitter un mesaj emoționant pentru prietena sa.

Meghan Markle, prietena mea lipsită de egoism, îşi trăieşte viaţa şi oferă un exemplu de empatie şi compasiune. Mă învaţă în fiecare zi ce înseamnă cu adevărat să fii nobil. Cuvintele ei arată durerea şi cruzimea pe care le-a experimentat. Cunosc foarte bine sexismul şi rasismul folosite de insituţiile media pentru a defăima femeile şi persoanele de culoare şi încercarea lor de a ne minimiza, de a ne distruge şi de a ne demoniza. Avem obligaţia să condamnăm zvonurile nefondate din presa tabloidă. Consecinţele opresiunii sistematice asupra sănătăţii mintale sunt devastatoare şi adesea letale.”, a scris Serena Williams.

În debutul discuţiei sale cu Oprah Winfrey, Meghan Markle a subliniat că nu a fost remunerată pentru interviul acordat. În acest fel, ea a infirmat o serie de informaţii apărute în spațiul public. Potrivit acestora, fostul cuplu princiar ar fi primit 7 milioane de dolari. Totodată, Meghan a spus că interviul a fost realizat într-o manieră deschisă, notează DPA.