Mai îndrăgostită ca niciodată, Sorana Cîrstea îi declară iubirea lui Ion Ion Țiriac: „Este vorba de dragoste”

Moldoveanu Camelia / 30.06.2021, 10:40

Sorana Cîrstea este mai îndrăgostită ca niciodată. Mesajul plin de emoție și iubire transmis de iubita lui Ion Ion Țiriac. Ce le-a transmis jucătoarea de tenis tuturor urmăritorilor săi.

România a rămas fără tenis la Tokyo

După ce s-a aflat faptul că România nu o să fie reprezentată la Jocurile Olimpice de la Tokyo de nicio jucătoare de tenis, fanii jucătoarelor din România s-au întristat. Simona Halep, Sorana Cîrstea și Patricia Țig sunt cele care s-au calificat, însă nu o să participe. Ion Țiriac este cel care a făcut anunțul, dat fiind faptul că este președintele Federației Române de Tenis.

Niciuna dintre jucătoarele care s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, nu va participa. Din câte știu, la tenis capitolul este închis și niciuna dintre jucătoarele care s-au calificat, nu va participa. Nu pot să le blamez și nici nu pot să le iau gâtul.

Acest COVID ne-a speriat pe toți și pe bună dreptate. Toate fetele astea care nu merg, au fost în situația următoare: hotel – turneu de tenis – nimeni împrejur. Joacă, fată, du-te și ia prosopul singură, lasă masca. Ai jucat meciul și du-te înapoi la hotel” – Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis, la Digisport.

Sorana Cîrstea îi declară iubirea lui Ion Ion Țiriac?

Iubita lui Ion Ion Țiriac nu încetează să-și surprindă fanii prin postările sale. Ultima imagine de la Story a pus toți fanii pe gânduri. I-a transmis Sorana Cîrstea un mesaj de dragoste iubitului său?

Nu banii, posesiunile sau statutul ne îmbogățesc. Simplitatea, dragostea, compasiunea, prieteniile și relațiile autentice, valorile, familia și pacea sunt cele care ne îmbogățesc viața”, a postat Sorana Cîrstea pe Instagram.

Aces mesaj vine după ce Ion Ion Țiriac i-a lăsat un comentariu asemănător jucătoarei de tenis. A fost prima dovadă publică a relației dintre cei doi. Pare că Sorana Cîrstea a ținut să-i întoarcă vorbele frumoase.

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac, prima dovadă publică a iubirii pe care și-o poartă. „Indiferent ce se întâmplă…”

Chiar dacă pare favorită prin prisma clasamentului, Sorana Cîrstea va avea un meci extrem de dificil, împotriva unei jucătoare crescută pe iarba londoneză. Cu toate acestea, Samantha Murray are un singur succes în ultimele nouă meciuri oficiale jucate.

Cu această ocazie, Ion Țiriac Jr. a ținut să-și încurajeze public iubita, pentru prima dată de când s-a aflat de relația pe care o are cu Sorana Cîrstea. O relație care, spun unii, datează de mai bine de doi ani, însă cei doi s-au ferit total de ochii lumii. Acum, lucrurile par să se fi schimbat radical.

Câștigătorii nu pierd niciodată, ei învață și perseverează! Indiferent de ce se întâmplă, tu ești puternică. Iar noi suntem mai mult decât mândri, fie că soarele strălucește sau plouă”, a fost mesajul pe care Ion Ion Țiriac i l-a trimis Soranei, pe contul personal de Instagram am sportivei.

Mesajul a fost șters însă de pe contul de Instagram al Soranei Cîrstea. Nu se știe cine a luat această decizie, însă nu pare o surpriză pentru nimeni dat fiind faptul că mereu au fost foarte secretoși în ceea ce privește povestea lor de iubire.