Mai multe laude pentru adversari decât pentru propria echipă. Dan Petrescu îi ridică în slăvi pe jucătorii lui Ballkani după victoria cu Sivasspor

Ștefănescu Dragoș 06.10.2022, 23:46
Mai multe laude pentru adversari decât pentru propria echipă. Dan Petrescu îi ridică în slăvi pe jucătorii lui Ballkani după victoria cu Sivasspor

CFR Cluj o înfruntă joi seară pe Slavia Praga în runda a treia din faza grupelor Conference League. Înaintea partidei, grupa din care face parte campioana României a avut parte de o mare surpriză. FC Ballkani a învins-o pe Sivasspor în deplasare cu scorul de 4-3. Dan Petrescu a fost impresionat de victoria formației kosovare și a avut numai cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Dan Petrescu, impresionat de victoria obținută de FC Ballkani în fața lui Sivasspor

Joi seară, CFR Cluj și Slavia Praga se înfruntă în runda a treia din faza grupelor Conference League. Înaintea acestui meci, Grupa G din care fac parte cele două formații a avut parte de un rezultat surprinzător. FC Ballkani a reușit să o învingă pe Sivasspor în deplasare cu scorul de 4-3.

Victoria obținută de formația kosovară în Turcia l-a impresionat pe Dan Petrescu. Tehnicianul a subliniat încă o dată importanța egalului obținut de CFR în fața celor de la Ballkani. Mai mult, Petrescu consideră că fotbalul din Kosovo este peste cel din România în acest moment, jucătorii din această țară evoluând în campionatele puternice din Europa.

M-am uitat mai mult la meciul de la grupa noastră. Am spus că după meciul egal cu ei a fost un rezultat bun, nimeni n-a crezut, au crezut că Ballkani e o echipă din copac.

Fotbalul din Kosovo e înaintea fotbalului din România, jucătorii din Kosovo joacă toți în țările cunoscute, Italia, Germania”, a spus Dan Petrescu, pentru PRO TV.

Cristi Balaj, impresionat de forța ofensivă a Slaviei Praga. ”E cea mai bună echipă din grupă”

Slavia Praga, viitoarea adversară a lui CFR Cluj din grupele UEFA Europa Conference League, le provoacă mari emoții oficialilor din Gruia. Înaintea acestei partide, campioana României ocupă ultimul loc în grupă, cu un singur punct. Totuși, așteptările echipei ardelene din dubla cu Slavia sunt destul de reduse. Cristi Balaj s-a arătat îngrijorat înaintea meciului de la Praga, forța ofensivă a cehilor fiind de-a dreptul impresionantă.

Slavia e cea mai bună echipă din grupă. O echipă ofensivă, am remarcat spiritul și atitudinea lor, în meciurile pe care le-am urmărit. Atacau cu zece jucători. În România n-am văzut așa ceva. Vrem să jucăm la victorie, dar depinde de jucători. De spirit, de atitudine. Întâlnim cea mai ofensivă echipă din grupă. Nu mergem cu echipa a doua, n-am lăsat jucători importanți acasă”, a declarat Cristi Balaj.