Mai rămâne Zidane la Real Madrid? „Locul acesta te solicită la extrem” anunță francezul.

Radu Bordei 02.01.2021, 13:54
Mai rămâne Zidane la Real Madrid? „Locul acesta te solicită la extrem” anunță francezul.

Mai rămâne Zidane la Real Madrid? Francezul a făcut istorie în primul mandat pe banca galacticilor. A câștigat de trei ori consecutiv Liga Campionilor, înainte să plece în 2018. A revenit la insistențele lui Florentino Perez câteva luni mai târziu și a câștigat al doilea titlu al său ca antrenor.

Chiar dacă șefii grupării madrilène îl văd antrenor pe termen lung, Zidane nu este convins că va continua pe Bernabeu.

Mai rămâne Zidane la Real Madrid? Antrenorul nu știe dacă va prelungi contractul.

Conducerea Realului îi pregătește un nou contract pe 4 ani, dar Zidane nu pare tentat.

„Este un post greu, te solicită mult, te epuizează. Dar este și un privilegiu. Sunt mândru că sunt antrenor la Real Madrid. Vreau să profit de acest lucru. Pentru cât timp? Nu știu, eu o iau zi cu zi.” a explicat antrenorul în timpul unei conferințe de presă.

Zidane știe că doar trofeele mențin un antrenor la Real. În campionat, galacticii sunt în urma rivalei Atletico, iar în Liga Campionilor vor întâlni Atalanta.

Până pleacă Zidane, vine Alaba?

Una din mutările prin care Florentino Perez spear să îl convingă pe Zidane să continue, este aducerea lui David Alaba. Fundașul a refuzat ultima ofertă de la Bayern – aproximativ 250.000 de euro – și poate veni din vară, gratis.

Se pare că Alaba caută o nouă provocare într-o altă Ligă. Fotbalistul de 28 de ani nu duce lipsă de pretendenți. Manchester City și Chelsea sunt și ele gata să îi ofere un salariu fabulos, dar Real este favorită.

David Alaba este principala țintă a Realului

Madrilenii îl văd pe internaționalul austriac drept urmaș al lui Sergio Ramos. În plus Zidane ar mai avea la dispoziție o variantă valoroasă în apărare și ar mai putea obosi pe Ramos sau Varane.

Nu este singurul transfer important plănuit de Real. Galacticii vor să își reconstruiască echipa.

Surpriză pe banca Barcelonei?

Barcelona se pregătește de o schimbare pe banca tehnică. Ronald Koeman nu a fost ajutat de rezultate, iar Barcelona are șanse minime la titlu.

Totul se va decide după alegerile de la sfârșitul lunii. Marele favorit este Xavi Hernandez, anunțat deja de unul din favoriți, Victor Font.

Cotidianul Bild vine însă cu o nouă variantă surpriză. Proaspătul antrenor demis de PSG, Thomas Tuchel, ar fi o opțiune serioasă pentru catalani.

Thomas Tuchel

Unul din candidați l-ar fi abordat deja pe antrenorul german iar acesta și-a dat acordul. Rămâne de văzut cum vor decurge alegerile, un lucru este clar, însă. Timpul lui Koeman se apropie de final.

Chiar dacă nu ajunge la Barcelona, Tuchel nu duce lipsă de oferte. Chelsea poate fi o altă variantă, asta dacă Frank Lampard nu va îmbunătăți rezultatele londonezilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe