Real Madrid vrea să-i ”fure” lui Guardiola un star de la City cotat la 60 de milioane de euro! Îl au pe listă și pe”noul Marcelo”

Sorin Chiriac 27.12.2020, 21:44
Real Madrid vrea să-i ”fure” lui Guardiola un star de la City cotat la 60 de milioane de euro! Îl au pe listă și pe”noul Marcelo”

Real Madrid are în plan o dublă lovitură pe piața transferurilor. Fosta campioană a Europei a pus ochii pe unul dintre cei mai talentați fotbaliști englezi. Iar dacă va reuși să îl aducă, își va asigura serviciile unui mare talent, dar îi va da și o lovitură lui Pep Guardiola. Numele fotbalistului? Philip Walter Foden. Iar dacă asta nu vă spune nimic, trebuie să știți că numele său de fotbalist este Phil Foden.

phil foden
Phil Foden ar putea călca pe urmele lui Beckham și Owen, la Real Madrid

Real Madrid vrea să-i ”fure” lui Guardiola un star de la City cotat la 60 de milioane de euro!

Internaționalul englez Phil Foden (20 de ani) a devenit o piesă importantă la Manchester City, în acest sezon. Pep Guardiola îl titularizează aproape meci de meci, iar Realul îl vrea cu orice preț, notează publicația britanică Mirror.

60 de milioane de euro este cota de piață a lui Foden, potrivit Transfermarkt.

Rămâne de văzut dacă Pep Guardiola este dispus să renunțe la serviciile jucătorului pe care chiar el l-a promovat la prima echipă a clubului, direct de la echipa U18, în 2017. Dacă transferul s-ar realiza, Realul va trebui să scoată din conturi o sumă importantă, mai ales că Foden mai are contract cu ”cetățenii” până în 2024.

Șefii lui Real îl au pe lista scurtă și pe ”noul Marcelo”

Departamentul de scouting de la Real Madrid a identificat un alt puști de mare viitor. ”Noul Marcelo”, un fundaș stânga de doar 18 ani, vine de la Sporting Lisabona. Nuno Mendes este un jucător crescut la academia lusitanilor și promovat la prima echipă a clubului în acest sezon, scrie Mundo Deportivo.

Mendes s-a impus rapid în echipa celor de la Sporting, unde a prins deja 13 meciuri în toate competițiile, reușind să marcheze chiar și un gol. Rămâne de văzut cu ce sumă se vor mulțumi șefii clubului portughez în schimbul fundașului evaluat la 12 milioane de euro, la 18 ani.

 

Urmăriți Playsport.ro și pe