Mai valorează jucătorul lui FCSB 6 milioane de euro după faza de CNN? Olaru a ajuns viral în minutul 90+4 | VIDEO

Ștefănescu Dragoș 15.08.2022, 10:51
Mai valorează jucătorul lui FCSB 6 milioane de euro după faza de CNN? Olaru a ajuns viral în minutul 90+4 | VIDEO

Duminică seară, FCSB a câștigat cu emoții în fața celor de la Chindia Târgoviște, scor 3-2. Pe finalul partidei, formația roș-albastră a avut o șansă uriașă de mai marca un gol. În mod uluitor, Darius Olaru a ratat din câțiva metri cu poarta goală.

Darius Olaru a uimit pe toată lumea cu ratarea sa din finalul meciului FCSB – Chindia

Duminică seară, FCSB a primit vizita celor de la Chindia Târgoviște în etapa a cincea din Superliga. Oaspeții au dat o replică neașteptată mai ales că au jucat în inferioritate numerică încă din prima repriză. În mod surprinzător, la pauză Chindia conducea cu 2-0. Reveniți de la cabine extrem de motivați, elevii lui Nicolae Dică au reușit să întoarcă rezultatul. Dubla lui Andrei Cordea și golul lui Joonas Tamm au adus victoria FCSB-ului.

Pe finalul partidei, în minutul 90+4, FCSB a avut o șansă uriașă de a-și majora avantajul. După o fază fixă a oaspeților, roș-albaștrii au declanșat un contraatac rapid. Darius Olaru a recuperat mingea și i-a pasat-o lui Octavian Popescu. După ce a trecut de portarul Chindiei, Popescu i-a pasat lui Olaru. Rămas cu poarta goală, acesta a ratat uluitor din câțiva metri, trimițând mingea pe lângă. Ratarea lui Olaru putea fi decisivă pentru soarta partidei, oaspeții având o ocazie uriașă de a egala la faza următoare.

Nicolae Dică a pus tunurile pe elevii săi la pauza meciului cu Chindia. ”Au fost ravagii în vestiar”

La finalul partidei de pe Arena Națională, Nicolae Dică a recunoscut că și-a mustrat aspru elevii la pauză. Total nemulțumit, tehnicianul a explicat că este inadmisbil modul în care echipa sa primește goluri atât de ușor.

Nu vrei să vezi tot meciul cum s-a trăit? O primă repriză foarte slabă, vorbeam cu staff-ul și nu am trăit nici ca jucător și nici ca antrenor o repriză așa slabă. Să primim două goluri de la o echipă în 10 oameni, pe niște greșeli imense.

E inacceptabil pentru mine și nu e ok ce s-a întâmplat. În schimb, în repriza a doua am avut reacție și am întors rezultatul. Dar, din nou, pe o greșeală puteam să fim egalați. Nu e ok, nu accept așa ceva. Nu trebuie să se întâmple la o echipă ca Steaua. Avem fundaș de 1.95 metri înălțime, trebuie să dea cu capul. O să îi pun la antrenament acum doar să dea cu capul. Am pregătit jocul, dar din păcate nu au înțeles acest lucru, nu au fost concentrați.

La pauză au fost ravagii în vestiar. În afară de ce le-am spus tactic, au mai fost și alte lucruri. Trebuia să fac ceva să îi trezesc. Nu avem titulari, rezerve, le-am spus că e important ca jucătorii de pe bancă să fie concentrați la joc. Atunci când intră să dea totul. Mă bucur că cei care au intrat de pe bancă au făcut-o foarte bine.”, a declarat Nicolae Dică.