Darius Olaru, pe picior de plecare de la FCSB. Românul ar putea ajunge la o echipă din Champions League

Ștefănescu Dragoș / 16.08.2022, 12:49
Darius Olaru, pe picior de plecare de la FCSB. Românul ar putea ajunge la o echipă din Champions League

Darius Olaru este unul dintre cei mai importanți fotbaliști de la FCSB. Mijlocașul a intrat deja în vizorul mai multor echipe din străinătate. Rangers este echipa cea mai interesată de transferul lui Olaru, iar mutarea s-ar putea concretiza cât de curând.

Darius Olaru ar putea pleca de la FCSB în curând. Rangers îl vrea pe mijlocașul român

Darius Olaru (24de ani) este unul dintre cei mai importanți jucători de la FCSB. Mijlocașul a avut un start de sezon mai slab, dar anul trecut el a impresionat. Astfel, interesul echipelor din străinătate nu s-a lăsat așteptat prea mult.

La începutul acestui sezon, Rangers și-a manifestat interesul pentru transferul lui Darius Olaru. Prețul cerut de Gigi Becali, 10 milioane de euro, i-a descurajat pe scoțieni. Între timp, pretențiile latifundiarului din Pipera au mai scăzut, acesta cerând doar 6 milioane pentru transferul lui Olaru. În aceste condiții, Rangers a reintrat în cursa pentru internaționalul român.

Darius Olaru este cotat la 5,5 milioane de euro conform Transfermarkt.

Jurnaliștii britanici consideră că Darius Olaru ar fi un jucător excelent pentru Rangers

Presa britanică consideră că transferul lui Darius Olaru ar fi o adevărată lovitură pentru Rangers.

Darius Olaru a avut un start greoi în 2022/2023, cu o singură pasă decisivă în 5 meciuri de campionat, dar cifrele sale din sezonul trecut arată că are potențialul de a fi o achiziție excelentă.

Precum De Bruyne, care are 123 de pase decisive în 309 de meciuri pentru Manchester City, Olaru este un mijlocaș care are calitatea de a crea ocazii. În sezonul trecut, internaționalul român a marcat 6 goluri și a oferit 12 pase decisive pentru FCSB, în toate competițiile, demonstrând că poate avea un impact decisiv în ultima treime.

Olaru are potențialul de a veni pe Ibrox și de a fi o adevărată amenințare în ofensivă. Astfel, plecarea lui Sakala nu ar lăsa o ‘gaură’ în atac.”, au scris jurnaliștii de la Footballfancast.

Olaru nu se gândește momentan la o plecare de la FCSB

Înainte de meciul retur cu Saburtalo, din preliminariile Conference League, Darius Olaru a fost întrebat despre o eventuală plecare a sa de la FCSB. Mijlocașul a evitat să comenteze pe marginea acestui subiect și s-a rezumat doar la a spune că momentan se concentrează doar pe ce are de făcut la FCSB.

Eu nu știu nimic despre transfer și nici nu vreau să mă gândesc. Așa cum am spus, sunt aici, vreau să-mi fac jocul aici și nu știu ce va fi pe viitor. Vom vedea”, a spus Darius Olaru pentru Pro TV.