Malcolm Edjouma, prima reacție despre eventualul transfer la Rapid. „Echipa care mă dorește va fi nevoită să îmi îndeplinească cererile”. Exclusiv

Dan Marinache 09.06.2023, 22:57
Malcolm Edjouma, prima reacție despre eventualul transfer la Rapid. „Echipa care mă dorește va fi nevoită să îmi îndeplinească cererile”. Exclusiv

Mercato-ul furibund pe care îl propune conducerea Rapidului țintește sus. După ce au rezolvat transferul lui Oaidă, venit în Giulești ca jucător liber, rapidiștii sunt pregătiți să investească o sumă importantă pentru a-l cumpăra pe Malcolm Edjouma.

Francezul are un contract o clauză de reziliere de 5 milioane de euro,  dar patronul FCSB, Gigi Becali a anunțat că ar dispus să îl cedeze pe Edjouma pentru o sumă inferioară, dar nu mai mică de 1,5 milioane de euro.

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că a fost sunat de Dan Șucu, unul dintre acționarii Rapidului, pentru un eventual transfer al lui Malcolm Edjouma (26 de ani).

Edjouma este deschis la negocieri

„Sunt în vacanță”, a încercat Edjouma să fenteze un eventual dialog cu Playsport. Francezul a avut, totuși, amabilitatea să continue. ” Am citit și eu despre interesul Rapidului dar nimeni nu a discutat cu mine până acum. Sper că lumea este mulțumită cu ceea ce am realizat în sezonul trecut.

Dacă conducerea va hotărî că pot fi de vânzare atunci echipa care mă dorește va fi nevoită să îmi îndeplinească cererile. Un eventual transfer nu se poate face fără acordul meu”, a completat fotbalistul care a marcat 9 goluri în 29 de partide jucate în Superliga.

Interesul giulestenilor nu l-a prins nepregătit pe mijlocașul FCSB-ului.

„Ar fi nepotrivit ca eu să vorbesc acum, despre Rapid. Iau în calcul orice variantă dar, sincer, aș prefera o nouă provocare, un nou proiect, în străinătate. Totuși, în oricare situație, dacă nu va fi ceva care să îmi convină, voi rămâne, și sezonul viitor, jucătorul FCSB-ului, a spus Edjouma, în exclusivitate pentru Playsport.

Malcom Edjouma a venit prima dată în România, la FC Viitorul, echipa lui Gică Hagi. „Regele” nu l-a păstrat prea mult pe fotbalist și, astfel, francezul a ajuns la FC Botoșani. În  Moldova, Edjouma a avut evoluții care l-au încantat pe Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera l-a adus la FCSB, în 2022, pentru suma de 330 000 de euro.

Urmăriți Playsport.ro și pe