”Mama a plâns, vecinii au vrut să cheme poliția”. Un jucător al Rapidului exultă după promovarea în Liga 1

Moldoveanu Camelia / 18.05.2021, 20:43
”Mama a plâns, vecinii au vrut să cheme poliția”. Un jucător al Rapidului exultă după promovarea în Liga 1

Antonio Sefer a dezvăluit cât de tare s-a bucurat mama sa pentru reușita Rapidului. Dezvăluirea a fost făcută după ce „alb-vișinii” au promovat în Liga 1. Vecinii au fost la un pas să cheme poliția pentru a interveni.

Antonio Sefer exultă după promovarea în Liga 1

Antonio Sefer Rapid Liga 1
Antonio Sefer este foarte fericit la Rapid

După promovarea în Liga 1 a echipei sale, Sefer a vorbit despre cât de fericit este că se află la Rapid. Fotbalistul s-a întors din Olanda cu gândul că își dorește să facă performanță în frumoasa familie „alb-vișinie”. Mama sa a fost cea care l-a susținut mereu. Un alt sprijin enorm pentru el a fost chiar antrenorul Mihai Iosif.

După meciul cu FC U Craiova 1984, meci pierdut de Rapid cu 1-3, mijlocașul a oferit o declarație în care a povestit ce reacție a avut mama sa când a înscris un gol în meciul anterior. Se pare că cei doi trăiesc la maxim fiecare moment al meciului: el din teren și mama sa din fața televizorului.

Sunt foarte bucuros, nu am mai trăit asemenea momente niciodată, mă bucur că le pot trăi aici, că fac parte din această familie frumoasă. Nu mi-am imaginat niciodată, am plecat în Olanda și de acolo am avut în gând să vin în România, la Rapid, să promovez cu această echipă frumoasă. Prin vene îmi trece sânge alb-vișiniu, am pus suflet aici.

Mama a început să plângă meciul trecut, când am dat gol, au vrut să cheme poliția că nu știau ce se întâmplă acasă. Mama și Miță (n.r. Mihai Iosif) au fost alături de mine și m-au susținut enorm”, a declarat Antonio Sefer.

Răzvan Lucescu, pe banca Rapidului?

Răzvan Lucescu îi face pe rapidiști să se gândească la revenirea lui pe banca din Giulești. Acum că este liber de contract, după ce s-a despărțit de Al Hilal, tehnicianul român este în căutarea unei echipe. Întrebat dacă s-ar întoarce la „mare lui dragoste”, Lucescu Jr. n-a spus nu.

Cea mai tare atmosferă. Mi-era dor de Rapid. Fotbalului românesc îi era dor de Rapid. Ajută fotbalul românesc. Giuleștiul e ceva special. A fost ceva special și va rămâne ceva special. Nu pot să spun dacă revin, nu știu ce ne oferă viața. Îl iubesc pe domnul Copos, el iubește Rapidul. Rapidul a devenit o forță după Revoluție și datorită dânsului”, a spus Razvan Lucescu la Digisport.

Cu toate că s-a bucurat de un sezon excelent cu Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a comparat galeria Rapidului cu opera Nabucco de Verdi. Acesta a trăit alături de fiul său, din tribune, derby-ul din playoff-ul ligii.

M-am simțit excelent. Parcă aș fi la „Corul Sclavilor” din Nabucco, superb, senzațional. Înseamnă foarte mult revenirea Rapidului, uitați-vă la suporteri. Mi-a fost dor de atmosfera pe care reușesc ei s-o creeze”, a spus Mircea Lucescu.