Răzvan Lucescu, declarații incendiare: ”Îl iubesc pe domnul Copos! Păcat că nu e aici”

Giosanu Catinca / 18.05.2021, 08:53
Răzvan Lucescu, declarații incendiare: ”Îl iubesc pe domnul Copos! Păcat că nu e aici”

Răzvan Lucescu, unul dintre cei mai curtați tehnicieni, a avut o reacție extrem de interesantă după promovarea Rapidului în Liga 1. Fiind în culmea fericirii, antrenorul a făcut declaranții incendiare. Ce i-a transmis fiul lui Mircea Lucescu lui George Copos, după ce echipa din Giulești s-a întors în elita fotbalului românesc?

Răzvan Lucescu, declarații incendiare

Rapid a pierdut contra celor de la U Craiova 1948, scor 1-3, dar sărbătorește promovarea matematică în Liga 1. Aceasta este cea de-a doua echipă de Liga 2 care a promovat direct în Liga 1 în actualul sezon. Gruparea bucureșteană și-a asigurat matematic acest drept, înaintea partidei cu U Craiova 1948 SA. Echipa a beneficiat de rezultatul confruntării dintre ASU Poli și CS Mioveni, terminată la egalitate, scor 2-2. CS Mioveni era singura formație care îi mai punea probleme Rapidului la poziția secundă din play-off-ul Ligii II, poziție care duce direct în Liga I.

Mihai Iosif a vorbit despre planurile de viitor pe care le are cu Rapid și le-a transmis jucătorilor săi ce așteptări are de la ei în primul eșalon fotbalistic.

Până s-a terminat acel meci, m-am dus pe câmp, nu am mai vorbit cu nimeni, mi-am închis telefonul. Acum sunt cel mai fericit antrenor, trăiesc clipa. Acum 6 ani, am fost prezent tot cu o promovare, eram cu Dan Alexa, acum Dumnezeu a făcut dreptate, mi-a dat șansa să joc cu Rapid in Liga 1. Acum, jucătorii trebuie să joace de plăcere, iar pe suporteri îi iubesc. Sper într-un viitor frumos.”, a declarat Mihai Iosif, antrenorul Rapidului.

Răzvan Lucescu a spus că e ”amărât” și că nu poate susține Rapidul
Răzvan Lucescu a spus că el e ”amărât” și că nu poate finanța echipa Rapid

”Îl iubesc pe domnul Copos! Păcat că nu e aici”

La meciul jucat la Buftea au fost prezente mai multe nume importante din fotbalul românesc. Printre cei care au asistat la meci se numără și  Răzvan Lucescu, fost jucător și antrenor al Rapidului.

Antrenorul care a reușit cea mai mare performanță europeană din istoria clubului a oferit câteva declarații cu privire la revenirea Rapidului în Liga 1. De asemenea, el a vorbit și despre George Copos, fostul patron al giuleștenilor.

Aici e cea mai tare atmosferă! E fantastic. Era normal ca Rapid să revină în prima ligă! Fotbalului românesc îi era dor de Rapid. Echipele de tradiție ajută fotbalul românesc! Giuleștiul e ceva special, a fost ceva special și va rămâne mereu special.

Îl iubesc pe domnul Copos, iar domnul Copos iubește Rapid! E păcat că el nu a mai fost lângă Rapid. Clubul a devenit o forță după Revoluție și datorită dânsului.”, a precizat Răzvan Lucescu, conform Digi Sport.