Telenovela dintre Shakira și Pique a atins un nou nivel. Scene incredibile petrecute în fața casei cântăreței | VIDEO

Andrei Alexandra 16.01.2023, 12:53
Telenovela dintre Shakira și Pique a atins un nou nivel. Scene incredibile petrecute în fața casei cântăreței | VIDEO

Scandalul dintre Shakira și Pique se transformă într-o adevărată mină de aur pentru publicațiile mondene din Spania și nu numai. Cei doi foști soți se contrează acum de la distanță, prin cântece și ironii mai mult sau mai puțin fine.

Ultimul episod din telenovela Shakira și Pique. Fanii au luat cu asalt casa cântăreței

Ultimul cântec lansat de artistă, cu un mesaj clar adresat fostului soț și a actualei lui partenere, a devenit un adevărat hit. Fanii cântăreței din Columbia au fost în delir și s-au manifestat chiar în fața locuinței acesteia, din Barcelona. Un grup destul de mare de admiratori s-au strâns și au așteptat câteva ore pentru a o surprinde pe Shakira. Aceasta nu i-a dezamăgit, mai mult, după ce a ieșit la balcon ca să îi salute, a organizat și o petrecere ad-hoc, alături de câteva prietene. A fost muzică și voie bună iar Shakira a ținut să arate lumii că nu mai este afectată de despărțirea de fostul fotbalist al Barcelonei.

Cu toate acestea, nici Pique nu pare foarte supărat, dimpotrivă, a răspuns într-un ton ironic versurilor Shakirei. După ce acesta i-a comparat actuala iubită cu un Casio, în timp ce ea s-a denumit Rolex, fostul fundaș a anunțat un contract de sponsorizare chiar cu celebra firmă de ceasuri.

În plus, după ce Shakira i-a făcut iubita „Twingo”, aluzie la mașina lansată de Renault, Pique a răspuns imediat, în același registru. A apărut la sediul companiei pe care o conduce la volanul unui Twingo, spre deliciul tuturor celor prezenți.

Lovitură grea pentru Gerard Pique. Firma fostului fotbalist va pierde 3 miliarde de euro

Federația Internațională de Tenis (ITF) a anunțat rezilierea contractului pe care îl avea cu firma deținută de Gerard Pique pentru organizarea Cupei Davis. Deși durata înțelegerii dintre ITF și Kosmos era de 25 de ani, ea a fost întreruptă după doar 5 ani. Potrivit BBC, întreg contractul valora nu mai puțin de 3 miliarde de dolari.

ITF confirmă că parteneriatul său cu Kosmos Tennis pentru Cupa Davis se încheie în al cincilea an”, au anunțat cei de la ITF prin intermediul unui comunicat.

Compania lui Pique a adus mai multe schimbări importante în cadrul Cupei Davis. Mai exact, a fost desființat formatul care presupunea meciuri tur-retur, care avea o tradiție de 123 de ani. Competiția a devenit de fapt un turneu final, asemănător celor din fotbal. Toate aceste schimbări au produs nemulțumirea fanilor dar și a jucătorilor. Toate acestea au dus la o prezență scăzută în tribune, iar mai mulți jucători de top nu au mai participat la această competiție.

Urmăriți Playsport.ro și pe