Mama Nadiei Comăneci, momente critice în stațiunea Rânca. Ce se întâmplă cu cea care a născut-o pe „zeița de la Montreal”

Sorin Chiriac / 30.04.2021, 19:36
Mama Nadiei Comăneci, momente critice în stațiunea Rânca. Ce se întâmplă cu cea care a născut-o pe „zeița de la Montreal”

Nadia Comăneci este un nume cunoscut în toate colturile lumii. A fost prima gimnastă din lume care a luat prima notă de 10. A fost 10-le perfect, dar acest lucru a venit după sacrificii imense. Sportiva din România a suportat bătăi crunte, până a devenit numărul 1 mondial. Nici după aceea, nu a fost răsfațată deloc!

În momentul de față, fosta gimnastă se află în Statele Unite ale Americii, acolo unde a petrecut sărbătoarea Învierii Domnului, alături de familia sa. La 59 de ani, ea se află într-o formă de invidiat. Ei bine, dacă Nadia se mândrește cu noul ei look, schimbare pe care și-a făcut-o cu ocazia Paștelui catolic, mama sa nu este la fel de bine. Femeia a trăit momente critice la Rânca. În ce stare se află acum aflați din paragrafele următoare.

Mama Nadiei Comăneci, momente critice în stațiunea Rânca

Mama Nadiei Comăneci a suferit o accidentare în timp ce se plimba într-una din stațiunile montane de la noi. Mai exact, femeia a alunecat şi a căzut în noroi la Rânca. Deși este una dintre destinațiile cele mai căutate este stațiunea, Rânca nu se va bucura de prea mulți turiști în perioada imediat următoare. Mai puțin de 1.000 de oameni îşi vor petrece Paştele în staţiunea din Parâng. Și asta, din cauză că unele zone din Rânca arată dezolant după zăpada a început să se topească. Noroiul a început să apară pe străzile care sunt neasfaltate, iar turiştii se confruntă cu mari probleme.

Ce se întâmplă cu cea care a născut-o pe „zeița de la Montreal”

Mama celebrei foste sportive Nadia Comăneci a alunecat şi a căzut în noroi din aceleași motive. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către preşedintele Asociaţiei Concesionarilor din Rânca.

A fost zilele trecute mama Nadiei Comăneci cu fratele ei. A alunecat femeia pe noroi şi a căzut. Din aceste motive Rânca este ocolită de turişti. Nu sunt condiţii corespunzătoare. Drumurile nu sunt asfaltate în totalitate, ci doar o parte.“, a declarat Constantin Pănescu, preşedintele Asociaţiei Concesionarilor din Rânca.

Rânca este administrată de către localităţile Novaci şi Baia de Fier pe teritoriul cărora se află. Spre nemulțumirea turiștilor, doar străzile din partea care aparţine de Baia de Fier au fost asfaltate.

Nadia Comăneci a obţinut prima notă de 10 din istoria Jocurilor Olimpice
Nadia Comăneci a obţinut prima notă de 10 din istoria Jocurilor Olimpice

Doar o mică parte din spaţiile de cazare vor fi ocupate

Circa 10% din spaţiile de cazare din zona Rânca vor fi ocupate de Paşte, cu toate că pe pârtiile principale din staţiune se mai poate schia chiar şi în condiţii bune.

Nu prea avem multe solicitări de Paşte. În jur de 10 la sută din spaţiile de cazare vor fi ocupate. Turiştii nu vin şi pentru că pe Transalpina nu se poate circula decât până la Rânca şi nu se poate ajunge şi la Sebeş. Turiştii vor să facă un traseu. Noi îi aşteptăm cu braţele deschise pe cei care vor să vină şi să se bucure de zăpadă. Se poate schia şi se poate da cu săniile.”, a adăugat proprietarul unei pensiuni din zonă, conform Adevărul.ro.