Man la Parma încă se poate face! „Au făcut o ofertă oficială foarte, foarte, foarte bună!”

Marian Cărăvan 26.01.2021, 16:46
Man la Parma încă se poate face! „Au făcut o ofertă oficială foarte, foarte, foarte bună!”

Golgheterul campionatului încă poate ajunge în Serie A. Parma a făcut o nouă ofertă pentru „perla” lui Gigi Becali. Dennis Man e dorit cu insistență de Parma. Italienii au revenit cu o propunere care l-ar face pe patronul FCSB să-l cedeze pe cel mai bine cotat jucător din lotul roș-albaștrilor.

Man la Parma încă se poate face!

Gigi Becali a refuzat în primă fază o ofertă de zece milioane de euro pentru „perla” sa, dar acum s-ar putea să dea curs noii propuneri a italienilor. Patronul FCSB vrea de fapt 15 milioane pentru Dennis Man, dar ar putea fi convins să-și cedeze golgheterul pe mai puțin de atât. Asta pentru că Parma a venit cu o nouă ofertă, plusând cu încă două milioane și jumătate de euro. La un moment dat, Giovanni Becali declarase că Parma a trimis o ofertă de zece milioane de euro, plătibili în cinci ani. Nimic mai fals, susține Anamaria Prodan, care a luat foc când a auzit despre așa ceva.

Nu știu de ce vorbește Giovanni Becali și în calitate de ce! Parma este un club foarte, foarte serios care a făcut o oferta oficială foarte, foarte, foarte bună. Patronul Stelei nu este de acord cu sumele!

Nu s-a pus problema de plată în 5 ani. Sunt manageri care aud despre oferte și vorbesc la televizor sau în media. Eu nu vreau să vorbesc despre oferte decât când semnam oficial. Dar este păcat sa aruncăm cu vorbe doar să ne băgăm în seamă mai ales când vine să vorba, repet de un club mare ca Parma”, a spus Anamaria Prodan.

Man la Parma inca se face! „Au facut o oferta foarte, foarte, foarte buna!”
Man la Parma inca se face! „Au facut o oferta foarte, foarte, foarte buna!”

Dennis Man, golgheterul Ligii 1

Dennis Man este cel mai prolific jucător din Liga 1. Conduce în clasamentul golgheterilor, cu 14 reușite, fiind secondat de coechipierul său, căpitanul echipei, Florin Tănase, cu 13 goluri. Practic, cei doi au marcat mai mult de jumătate dintre golurile echipei roș-albastre. FCSB a marcat 44 de goluri, în 18 meciuri.

Dennis Man, jucătorul ofertat de Parma, și-a mai trecut în cont și cinci pase decisive.

În momentul ăsta lucrăm și sperăm să definitivăm acest transfer foarte mare pentru fotbalul românesc. Oferta Parmei a depășit-o cu mult pe cea a lui Stanciu. Vedem ce rezolvam în perioada următoare”, a mai declarat Anamaria Prodan, pentru GSP.

Născut la data de 26 august 1998, Dennis Man are o cotă de piață de 6,5 milioane de euro. Dennis Man era ca și dat la Fenerbahce.

Urmăriți Playsport.ro și pe