Turcii iau tot! Dennis Man este la un pas de marele transfer al iernii. Presa de la Istanbul anunță mutarea

Catinca Giosanu 18.01.2021, 14:57
Turcii iau tot! Dennis Man este la un pas de marele transfer al iernii. Presa de la Istanbul anunță mutarea

La cei 22 de ani ai săi, Dennis Man este la mare căutare, iar oficialii lui Fenerbahce au făcut o ședință de urgență pentru a pune la punct transferul golgheterului Ligii 1.

Dennis Man este la un pas de marele transfer al iernii

Oficialii lui Fenerbahce Istanbul ian în calcul posibilitatea de a-l transfera pe Dennis Man de la FCSB, fotbalist dorit și de Parma.

Jurnaliștii de la Fotospor.com arată că directorul sportiv al lui Fenerbahce, Emre Belozoglu, a organizat o întâlnire cu ceilalți oficiali din conducerea clubului din Istanbul. Principalul subiect de discuție a fost Dennis Man.

De menționat este că Fenerbahce s-a mai interesat și în trecut de transferul internaționalului român în vârstă de numai 22 de ani.

În urmă cu o lună,  turcii i-au făcut lui Gigi Becali o ofertă oficială pentru transferul internaționalului român. Bașcanii i-au oferit patronului FCSB în jur de 5 milioane de euro, mult sub ceea ce își dorește latifundiarul din Pipera, plus 15% dintr-un viitor transfer al fotbalistului.

Gigi Becali, despre Dennis Man: ”Eu nu îl vând”

La acel moment, afaceristul le-a transmis turcilor că trebuie să mai adauge încă un zero la cei 5.000.000 de euro pentru a putea să-l cumpere pe Dennis Man. Cu toate acestea, el e dispus să-l cedeze pentru 15 milioane de euro. 

„Trebuie să mai pună încă un zero! Dacă eu am avut ofertă 14, 15 milioane pentru el, cum să-l dau pe Man cu trei milioane de euro!? Nu am avut ofertă pe masă de 15 milioane, dar discuția de acolo a pornit. Eu le mulțumesc. Fiecare om dă cât vrea, dar eu nu îl vând. Nu ne supărăm. asta e!”, a declarat Gigi Becali, confotm ProSport.ro.

Transfer de zeci de milioane pentru Becali
Transfer de zeci de milioane pentru Becali / Sursa Foto: Telekom Sport

„Nu știu cât de bine ar fi să vină aici! Îl văd în altă parte!”

Pe de altă parte, Geraldo Alves, fratele unui jucător de la echipa din Serie A, i-a transmis fotbalistului profesionist român aflat sub contract cu clubul FCSB că nu ar fi tocmai bine pentru el să meargă la Parma.

„Nu-l văd la Parma în acest moment! Fratele meu e acolo, iar echipa traversează o perioadă foarte grea. Au schimbat antrenorul, au mulți jucători accidentați. Nu știu cât de bine ar fi să plece acum la o echipă precum Parma.

Eu văd jucătorii români evoluând mai repede în Spania decât în Italia. În Italia e un fotbal închis, se bazează mult pe alergare, pe muncă. Greu să găsești antrenori care să te lase să joci. Doar Atalanta joacă un fotbal diferit față de celelalte echipe din Italia.

Nu putem spune dacă valorează cât spune Gigi Becali. Important e ca un conducător sau un antrenor (n.r – de la un club din străinătate) să se îndrăgostească de el și să spună că îl place foarte mult pe jucător și că are nevoie de el”, a precizat Geraldo Alves, conform GSP.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe