”Man nu a plecat în altă lume! Bravo lui Mihăilă”. Prestațiilor celor doi jucători ai Parmei, analizate de directorul tehnic al FRF

Gabriel Peneș / 22.02.2021, 09:49
”Man nu a plecat în altă lume! Bravo lui Mihăilă”. Prestațiilor celor doi jucători ai Parmei, analizate de directorul tehnic al FRF

”Man nu a plecat în altă lume! Bravo lui Mihăilă”. Prestațiilor celor doi jucători ai Parmei, analizate de directorul tehnic al FRF. Deși n-a obținut decât un scor egal cu Udinese, Parma a arătat mai bine în jocul prestat. Asta și datorită prestației lui Vali Mihăilă, decisiv la ambele goluri ale parmegianilor. Mihai Stoichiță e convins că și vremea lui Dennis Man se apropie.

”Man nu a plecat în altă lume! Bravo lui Mihăilă”

”Man nu a plecat în altă lume! Bravo lui Mihăilă”. Astfel a caracterizat Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF jocul acestora. Echipa antrenată de Roberto D’Aversa a luat doar un punct în meciul cu Udinese, de ieri. Dar prestația celor doi români a dat mari speranțe.  Vali Mihăilă, fostul jucător al Craiovei a fost titular. El a avut un aport decisiv la primul gol al echipei sale. Apoi a obținut penalty-ul pentru cel de-al doilea.

Mihăilă a fost copilul revoluției de la Parma. L-a lăsat pe Gervinho în tribună, a contribuit la primul gol și a obținut cu mare istețime penalty-ul de 2-0. Când a avut teren liber în față a fost devastator. A terminat benzina la jumătatea reprizei secunde”, au scris cei de la sportparma.com, conform digisport.ro.

”Man nu a plecat în altă lume! Bravo lui Mihăilă”. Prestațiilor celor doi jucători ai Parmei, analizate de directorul tehnic al FRF
”Man nu a plecat în altă lume! Bravo lui Mihăilă”. Prestațiilor celor doi jucători ai Parmei au fost analizate de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF

Prestațiilor celor doi jucători ai Parmei, analizate de directorul tehnic al FRF

La rândul lui, Dennis Man a prins mai multe minute în teren, fiind mult mai prezent în jocul Parmei.

Dennis Man e încă în perioada de acomodare, poate peste o lună începe să dea goluri! Ne-am speriat de parcă s-a dus în altă lume! Uitați-vă la Mihăilă, bravo lui, joacă bine și a fost și accidentat, a avut pubalgie”, a declarat Stoichiță la Digi Sport.

De altfel, chiar tehnicianul Roberto D’Aversa a avut cuvinte de laudă și pentru fostul jucător de la FCSB.

Mă confrunt cu anumite probleme, au venit jucători noi care nu vorbesc bine limba italiană și nici nu înțeleg tactica din fotbalul nostru. Dar Dennis Man progresează. A intrat și azi și a făcut-o foarte bine. Lucrează pentru a îmbunătăți toate aceste aspecte”, a precizat Roberto D’Aversa după meci, conform aceleiași surse.

În privința lui Mihăilă, antrenorul Parmei a fost și mai generos în aprecieri.  Atacantul român pare deja că și-a câștigat un loc de titular în echipă.

Oricum, eu hotărâsem deja să încep cu Mihăilă, nu are legătură. Mihăilă este un jucător care ne poate ajuta mult și a jucat foarte bine. În prima repriză, echipa a avut strălucire, agresivitate, păcat că am redus ritmul pe final”, a declarat tehnicianul Parmei în privința deciziei titularizării lui Mihăilă în locul lui Gervinho.

Este o veste bună și pentru Mirel Rădoi, deoarece cei doi vor face parte din lotul echipei naționale pentru prima serie de meciuri din preliminariile Campionatului Mondial. Următoarea partidă a Parmei va avea loc sâmbătă, 27 februarie, pe terenul celor de la Spezia. Va fi un duel direct între două candidate la retrogradare, deci miza va fi cu atât mai importantă.