Manchester United a acționat împotriva lui Ronaldo. Se ajunge la proces. Cererea neașteptată formulată de clubul britanic

Pintilie Iosif 18.11.2022, 17:01
Manchester United a acționat împotriva lui Ronaldo. Se ajunge la proces. Cererea neașteptată formulată de clubul britanic

Cristiano Ronaldo nu va mai continua la Manchester United. Ultima decizie a gigantului britanic confirmă despărțirea. ”Diavolii roșii” își vor acționa jucătorul-simbol în instanță.

Ronaldo, trimis în judecată de Manchester United

Manchester United au anunțat că vor apela la instanță pentru a rezolva disputa dintre ei și Cristiano Ronaldo. Totul a plecat după ce atacantul de 37 de ani a distrus imaginea clubului într-un interviu.

Adus în urmă cu un an și jumătate la echipă, de la Juventus, pentru 17 milioane de euro, Ronaldo s-a simțit deranjat de faptul că a fost scos din echipă de Erik Ten Hag, motiv pentru care a acordat un interviu dur.

El a șters pe jos cu echipa și cu oamenii din conducere, fiind nemulțumit că Manchester United nu a evoluat deloc după plecarea lui Sir Alex Ferguson. Astăzi, echipa a anunțat că disputa va continua în instanță.

Clubul nu vrea despăgubiri de la jucătorul său legendar, ci doar vrea să îi rezilieze contractul ce va expira în vară. Ronaldo va putea pleca liber de contract în iarnă, aceasta fiind dorința ambelor părți.

Ronaldo s-ar putea retrage

Marele atacant portughez ar putea să se retragă la finalul Campionatului Mondial din Qatar. El a anunțat că, dacă va câștiga turneul, finala va fi ultimul meci din cariera sa de jucător.

„Sunt foarte optimist. Avem un antrenor fantastic (n.red. Fernando Santos), avem o generație bună de jucători. Va fi dificil, extrem de dificil, dar orice este posibil. Nu suntem favoriți. Cred că Franța, Spania, Argentina, Germania, Brazilia, Anglia sunt favorite.

Dacă Portugalia va ajunge în finală și va câștiga Cupa Mondială, mă voi retrage, sută la sută”, a spus Cristiano Ronaldo în interviul acordat lui Piers Morgan.

Ronaldo s-a simțit trădat de Manchester United

Cristiano Ronaldo a explicat în cadrul interviului că s-a simțit trădat de Manchester United. Mai exact, lusitanul a dezvăluit că antrenorul și mai multe persoane din conducerea clubului au încercat să-l forțeze să plece în această vară. În plus, Ronaldo a subliniat că de la revenirea pe Old Trafford a fost transformat în ”oaia neagră” a clubului.

”Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din preajma clubului, din conducere. Mă simt trădat! (n.r – Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Am fost transformat în ”oaia neagră”. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.”, a spus Ronaldo.