Manchester City dă un ultim asalt pentru Joao Felix . Condițiile lui Altetico Madrid sunt clare: 300 de milioane de euro sau nimic

Moldoveanu Camelia / 04.02.2022, 06:43

Manchester City încearcă din 2019 să transfere un fotbalist de la Atletico Madrid. Spaniolii au o condiție clară. Campioana Angliei trebuie să achite o clauză de 300 de milioane de euro pentru a putea semnat cu jucătorul în vârstă de 22 de ani.

A patra oară poate fi cu noroc pentru Manchester City

Pep Guardiola știe exact ce-și dorește și nu renunță cu ușurință, ba chiar poate deveni insistent. Astfel, Manchester City încearcă pentru a patra oară să transfere un fotbalist. Este vorba despre atacant Joao Felix.

Portughezul este urmărit de City încă din 2019, imediat după ce Benfica l-a cedat la Atletico Madrid. Oficialii spanioli au refuzat până acum trei oferte venite pe numele fotbalistului portughez în vârstă de 22 de ani.

Presa din Spania susține că Atletico nu are de gând să cedeze nici a patra oară, sau nu cu ușurință. Aceștia cer pe Joao Felix nu mai puțin de 300 de milioane de euro pentru a bate palma. Ce trebuie să mai ia în calcul este alegerea fotbalistului. Felix s-ar putea să se despartă în vară de actuala sa echipă, ținând cont de jocul slab pe care l-au demonstrat elevii lui Diego Simeone.

Nicio șansă pentru Ronaldo și Manchester United

Venirea lui Luis Diaz nu va ajuta echipa lui Klopp decât să își consolideze poziția a doua în clasament. Marea surpriză o reprezintă faptul că Manchester United și Cristiano Ronaldo vor rata prezența în Liga Campionilor. cel puțin așa prezice un supercomputer.

Același supercomputer analizase datele la începutul lui decembrie și anunțase că „diavolii” vor merge în Liga Campionilor, de pe locul 4. Acum, însă, noile date au eliminat pe United din cursă. Se pare că echipa lui Conte va prinde ultimul loc de Ligă, în urma viitoarei campioane City, a lui Liverpool și Chelsea.

Venirea managerului italian a revitalizat pe Tottenham. Londonezii nu s-au descurcat foarte bine în perioada de transferuri. Conte a cerut jucători ca Luis Diaz, Dusan Vlahovic și Adama Traore. Niciunul n-a ajuns la Londra, dar clubul tot a realizat două transferuri interesante. Dejan Kulusevski poate fi un fotbalist care să adauge fantezie și explozie atacului londonez. Rodrigo Betancur este un mijlocaș solid, exact genul de jucător plăcut de Antonio Conte. Cum United nu a adus pe nimeni, ba îl va pierde aproape sigur și pe Greenwood, în urma acuzelor de abuz, „diavolii” vor suferi și vor termina doar pe locul 5. Asta ar însemna, probabil și despărțirea de Cristiano Ronaldo.