Manchester City nu renunță la Leo Messi! “Cetățenii” i-au pregătit o ofertă financiară superioară Barcelonei

Radu Bordei 02.07.2021, 11:40
Manchester City nu renunță la Leo Messi! “Cetățenii” i-au pregătit o ofertă financiară superioară Barcelonei

Manchester City nu renunță la Leo Messi! “Cetățenii” încă mai speră să îl convingă pe starul argentinian să lase La Liga pentru Premier League. Mai ales acum că fotbalistul a devenit, oficial, liber de contract. 

Președintele Laporta este convins că atacantul va continua pe Camp Nou și aceasta pare să fie și opțiunea lui Messi. Chiar și așa, argentinianul are pe masă o altă ofertă tentantă. Iar suporterii Barcelonei ar putea să trăiască cel mai mare coșmar.

Manchester City nu renunță la Leo Messi! “Cetățenii” i-au pregătit o ofertă financiară superioară Barcelonei

Pep Guardiola este disperat să câștige Liga Campionilor cu formația engleză. Tehnicianul spaniol a fost aproape în sezonul trecut, când a fost oprit în finală de rivala din Anglia, Chelsea. Cu Messi în echipă, Pep este convins că echipa ar obține singura piesă lipsă din puzzle. De aceea campioana Angliei a făcut tot posibilul să îl convingă pe argentinian să lase Barcelona.

Presa spaniolă anunță că șeicii care conduc clubul îi ofereau 3 ani de contract, apoi posibilitatea să evolueze la echipa pe care o dețin în ca pionatul american, din New York. Messi ar fi urma să încasee peste 400 de milioane în următorii 5 ani. Cu toate acestea, se pare că Messi pare determinat să continue la Barcelona

„S-a decis și va semna. Nu vă faceți griji”. Mesajul primit de Barcelona

În ciuda insistenței celor de la Manchester City, argentinianul a revenit la gânduri mai bune, când vine vorba de Barcelona. Anul trecut era convins că va pleca, dar acum lucrurile s-au schimbat. Președintele Laporta a schimbat în bine lucrurile la club, iar Messi este din nou entuziast de perspectiva echipei.

S-au făcut transferuri importante și echipa sse bazează din nou pe fotbaliști tineri, de mare valoare. De aceea, Messi este optimist și le-ar fi transmis catalanilor că va continua pe Camp Nou. Avocații săi au început să lucreze la contractul acestuia și au transmis conducerii să nu se îngrijoreze. „Nu sunt motive să simțiși presiune, Leo va semna. Că va fi după Copa America, asta nu contează” ar fi fost mesajul primit de Barcelona.

Președintele Laporta nu mai pare nici el îngrijorat. Așteaptă ca ultimele detalii să fie stabilite, pentru a face, în sfârșit, anunțul așteptat de toată suflarea catalanilor.

„Aș vrea să vă spun că Leo rămâne, dar încă nu pot. Dar ne descurcăm bine pentru că el vrea să continue la Barça”, a spus Laporta potrivit El Transistor

Urmăriți Playsport.ro și pe