Manchester United a bătut palma cu noul antrenor. Când semnează noul tehnician

Olteanu Ștefan / 13.04.2022, 12:16
Manchester United a bătut palma cu noul antrenor. Când semnează noul tehnician

Presa britanică anunță că Manchester United a bătut palma cu olandezul Erik ten Hag, care va fi noul antrenor al echipei. Erik ten Hag va duce actualul sezon la bun sfârșit cu Ajax, echipă pe care o pregătește din decembrie 2017, după care, din vara acestui an, va face pasul către Old Trafford.

„Și-a dat acordul verbal după oferta oficială pe care a primit-o”. Manchester United a bătut palma cu noul antrenor

Publicația britanică Daily Mail dezvăluie într-un material redactat marți că Manchester United a bătut palma cu noul antrenor, iar numele acestuia este Erik ten Hag.

Conform sursei citate, olandezul a primit pe 12 aprilie o ofertă oficială din partea clubului de pe Old Trafford și a transmis că a acceptă propunerea scrisă. De asemenea, în finalul acestei săptămâni urmează să aibă și o întâlnire cu șefii lui Manchester United, pentru a-și pune semnătura pe contract.

Ulterior, Erik ten Hag își va continua munca alături de Ajax, cu care este aproape să câștige un nou titlu în Olanda. La finalul sezonului, însă, tehnicianul își va lua „rămas bun” de la „lăncieri”, după aproape 5 sezoane petrecute pe banca echipei și va face pasul către Old Trafford.

Daily Mail anunță că propunerea pe care a primit-o ten Hag din partea lui United este una valabilă pentru următoarele trei sezoane, însă în contract este stipulată și o clauză cu opțiune de prelungire pe încă un an.

Erik ten Haag îl va înlocui pe germanul Ralf Rangnick, care a preluat conducerea interimară a lui Manchester United după demiterea lui Ole Gunnar Solskjaer, la 21 noiembrie 2021.

De-a lungul carierei, ten Hag le-a mai pregătit pe Go Ahead Eagles, Bayern Munchen II şi FC Utrecht. De departe, cele mai notabile performanțe le-a obținut alături de Ajax. Două titluri și două Cupe ale Olandei a cucerit Erik ten Hag pe Amsterdam Arena.

Cristiano Ronaldo, în centrul unui scandal după ultimul meci al lui Manchester United

Cristiano Ronaldo a dezamăgit la finalul duelului Everton – Manchester United 1-0 din runda precedentă, când și-a vărsat frustrarea lovind un suporter minor din tribune.

Jake Kelly este numele tânărului fan care a fost lovit de Cristiano Ronaldo. La scurt timp după gestul său, portughezul și-a cerut scuze și a pus totul pe seama emoțiilor. De asemenea, CR7 l-a invitat pe Jake Kelly la un nou meci al lui United:

Nu este niciodată uşor să faci faţă emoţiilor în momentele dificile, cum ar fi cel în care ne aflăm. Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna respectuoşi, răbdători şi să dăm un exemplu tuturor tinerilor care iubesc jocul frumos. Aş dori să îmi cer scuze pentru izbucnirea mea. Și, dacă este posibil, aş vrea să s-l invit pe suporterul respectiv să urmărească un meci pe Old Trafford. În semn de fair-play şi sportivitate”, a scris Ronaldo pe Instagram.

Însă, potrivit spuselor mamei lui Jake, meciul Everton – Manchester United a fost primul și ultimul pentru fiul ei:

Jake este foarte supărat din cauza celor întâmplate. Și a fost descurajat complet să mai meargă la meciuri. Acesta a fost primul lui meci la care a fost și iată ce s-a întâmplat. A fost o zi minunată până în acel moment în care jucătorii au ieșit de pe teren. Ne-a distrus ziua. Ne-a lăsat cu un gust amar”, a spus Sarah Kelly, pentru Liverpool Echo.