Nu există cale de împăcare. Fanul agresat de Cristiano Ronaldo a refuzat invitația portughezului: „Nu vrea să-l vadă!”

Gabriel-Alexandru Ioniță 12.04.2022, 21:35
Nu există cale de împăcare. Fanul agresat de Cristiano Ronaldo a refuzat invitația portughezului: „Nu vrea să-l vadă!”

Cristiano Ronaldo nu a obținut iertarea tânărului fan al lui Everton pe care l-a lovit peste mână la finalul meciului direct. Imediat după ce și-a dat seama de amploarea pe care a căpătat-o tristul eveniment, starul portughez al lui Manchester United și-a cerut scuze public și l-a invitat pe Jake Kelly la un meci pe care echipa sa îl va juca pe Old Trafford.

Băiatul lovit peste mână de Cristiano Ronaldo nu vrea să îl mai vadă niciodată pe starul portughez al lui Manchester United

Mama băiatului, căruia Cristiano Ronaldo i-a spart telefonul în acel moment de furie, a anunțat că fiul său a refuzat invitația fotbalistului. Potrivit femeii, Jake este extrem de supărat în continuare pe portughez, atât de supărat încât nici măcar nu vrea să îl mai vadă. De asemenea, femeia a spus și că lasă Poliția, care s-a autosesizat în acest caz, să își facă treaba.

Clubul Manchester United a gestionat teribil această situație și doar a făcut mai mult rău. Eu așa văd lucrurile. Dacă cineva l-ar fi atacat pe stradă pe fiul meu și apoi ne-ar fi invitat la cină, nu am fi acceptat.

De ce am face asta acum, doar pentru că el este Cristiano Ronaldo? Este ca și cum noi îi suntem datori lui cu o favoare, dar îmi pare rău, nu suntem. Am refuzat politicos oferta de a merge la un meci al lui Manchester United pentru că Jake nu vrea ca noi să mergem. Nu vrea să îl vadă pe Ronaldo. A spus asta foarte clar.

Nu sunt cuvintele mele, sunt ale fiului meu. Despre asta este vorba. El a fost afectat mai mult decât am fost afectată eu, așa că l-am lăsat pe el să decidă. Nu vrea să meargă pe Old Trafford, nu vrea să îl vadă pe Ronaldo. Tot ce pot să spun este că acest caz este în mâinile poliției”, a spus Sarah Kelly potrivit goal.com.

Jake Kelly nu mai vrea să meargă niciodată pe un stadion de fotbal

Acest incident a avut un impact cu atât mai mare asupra tânărului cu cât acela fusese primul său meci văzut de pe stadion. Șocul a fost atât de mare, încât el nu își mai dorește să facă niciodată acest lucru.

Jake este foarte supărat din cauza celor întâmplate și a fost descurajat complet să mai meargă la meciuri. Acesta a fost primul lui meci la care a fost și iată ce s-a întâmplat. A fost o zi minunată până în acel moment în care jucătorii au ieșit de pe teren. Ne-a distrus ziua și ne-a lăsat cu un gust amar”, a spus anterior mama sa pentru Liverpool Echo.

Cristiano Ronaldo, făcut praf de un fost fotbalist uriaș: „Să-i mulțumească lui Benzema!” De ce e criticat CR7