Marco Dulca a surprins-o din nou pe Mihaela Buzărnescu. Cadoul pe care jucătorul Chindiei Târgoviște i l-a oferit sportivei

Giosanu Catinca 08.12.2021, 19:37
Marco Dulca a surprins-o din nou pe Mihaela Buzărnescu. Cadoul pe care jucătorul Chindiei Târgoviște i l-a oferit sportivei

Marco Dulca este un romantic incurabil. Jucătorul Chindiei Târgoviște a surprins-o din nou pe Mihaela Buzărnescu după ce luna trecută i-a oferit un buchet de flori și o felicitare, pe care jucătoarea profesionistă le-a pozat și le-a postat pe InstaStory. Ce cadou i-a făcut fotbalistul.

Marco Dulca, gest impresionant față de iubita sa

Jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu, 33 de ani, și fotbalistul Marco Dulca, 22 de ani, formează un cuplu de câteva luni. Numărul 121 WTA pare să se înțeleagă de minune cu fiul lui Cristi Dulca.

Jucătoarea de tenis este cu mult mai mare decât fotbalistul legitimat la Chindia Târgoviște, dar asta nu a reprezentat o piedică pentru ei. În orice caz, fotbalistul de 22 de ani are grijă să își surprindă cât de des poate iubita. Luna trecută, tânărul i-a oferit în dar iubitei lui un buchet de flori și o felicitare.

Ocupanta locului 121 în clasamentul mondial s-a arătat extrem de încântată de surpriza venită din partea partenerului său. Mai mult, ea a postat imaginile pe rețelele sociale, spre încântarea fanilor.

”De la iubirea mea”

Nu a trecut mult și Marco Dulca i-a arătat încă o dovadă de dragoste jucătoarei profesioniste de tenis. Internațional de tineret i-a dăruit Mihaelei Buzărnescu tricoul său de la echipa națională, spre entuziasmul tenismenei. Aceasta a îmbrăcat imediat cadoul primit de la Dulca și s-a lăsat fotografiată, ca mai apoi să urce imaginile pe contul ei de socializare. Buzărnescu a scris și câteva cuvinte în dreptul fotografiei.

De la iubirea mea.”, este mesajul scris de Mihaela Buzărnescu în dreptul imaginii.

”Ce vârstă are dragostea?”

Cristi Dulca este la curent cu relația fiului său. Fostul internațional a comentat, într-o intervenție la PlaySport, ce părere are despre diferența de vârstă dintre cei doi.

Mă înțeleg foarte bine cu ea, este o fată deosebită, o sportivă și o profesionistă foarte bună. Asta e viața de sportiv de performanță. Nu o să ai liniște decât după ce o să agăți ghetele în cui sau o să pui racheta în vitrină. Nu le poți avea pe toate în sport, faci multe sacrificii.”, a spus Dulca senior la PlaySport Live, referitor la faptul că Marco și Mihaela sunt mereu prin cantonamente sau la turnee.