Marco Dulca îi face ochi dulci Rapidului: „Nu trebuie să lipsească din play-off!” Cum a răspuns la întrebarea dacă merge în Giulești

Robert Zanfir 29.04.2022, 22:36
Marco Dulca îi face ochi dulci Rapidului: „Nu trebuie să lipsească din play-off!” Cum a răspuns la întrebarea dacă merge în Giulești

Chindia a remizat cu Rapid, 0-0, într-un meci din runda a 7-a din play-out. Gazdele încă mai speră la salvarea directă de la retrogradare. Marco Dulca a lăudat echipa lui Adi Mutu, unde ar putea ajunge în vară.

Emil Săndoi a pus capăt seriei de 7 victorii consecutive a lui Adi Mutu. Dâmbovițenii au 23 de puncte și sunt la cinci pași sub locul care asigură salvarea directă de la retrogradare.

Marco Dulca, din vară la Rapid? „Nu trebuie să lipsească din play-off”

„Orice punct e important. Mai bună era victoria, dar mergem la Sepsi să câștigam. Matematic se poate. Am vorbit cu tatăl meu, el ține cu mine, dar nu știu dacă la acest meci a ținut sută la sută cu mine.

Rapid e o echipă de tradiție. Îmi doresc să salvez Chindia de la retrogradare și din vară voi vedea ce va fi.

Eu mă bucur că am luat un punct cu o echipă care nu trebuie să lipsească din play-off. Eu mă gandesc la un transfer în străinătate sau, de ce nu?, în țară”, a declarat Marco Dulca la finalul partidei.

Emil Săndoi, pregătit pentru baraj: Nu pot să spun că nu mi-e teamă

Antrenorul gazdelor s-a plâns după partidă că echipa sa a pierdut pe drum mai multe puncte, care l-ar fi scutit de emoțiile retrogradării. Totuși, antrenorul spune că a pregătit toate scenariile.

„În momentul de față depindem si de jocul rezultatelor. Nu știu dacă vor mai fi două meciuri sau patru meciuri. Indiferent care este situația, vom încerca să pregătim și cele două jocuri de baraj, pe care este posibil să le disputăm. Trebuie să fim realiști, să rămânem concentrați.

Până la urmă, campionatul poate să fie împărțit în trei pentru noi. Sezonul regular, play-out și baraj. Nu pot să spun că nu mi-e teamă, dar jocul îmi dă speranțe”, a declarat Emil Săndoi la finalul partidei.

Chindia Târgoviște – Rapid 0-0. ECHIPELE DE START:

CHINDIA: Căbuz – Căpușă, Pițian, Al. Iacob, C. Dinu – Butean, Dulca, Passaglia, A. Șerban – Chamed – D. Florea
REZERVE: D. Moldovan – Chunchucov, Popadiuc, Sila, Roumpoulakou, Atanase, Celea, Kocic, M. Șerban
ANTRENOR: Emil Săndoi

RAPID: H. Moldovan – Moise, Săpunaru, Dr. Grigore, Jr. Morais – Albu, Dandea, Kait – Al. Ioniță II, Vojtus, R. Ilie
REZERVE: Drăghia – Goge, Crepulja, Pănoiu, Stahl, Carnat, Ad. Bălan, Demici, Marzouk
ANTRENOR: Adrian Mutu

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti)
Arbitri: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca), Valentin Avram (Bucureşti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca)

Urmăriți Playsport.ro și pe