Marea enigmă de la Dinamo. Ce se întâmplă cu Deian Sorescu?

Autor: Simion Andrei / 17.08.2021, 09:51
Marea enigmă de la Dinamo. Ce se întâmplă cu Deian Sorescu?

Deian Sorescu se pare că rămâne în continuare la Dinamo, chiar dacă au apărut zvonuri conform cărora golgheterul „câinilor” ar fi ofertat de o echipă de „afară”. O sumă ce se apropie de 2 milioane de euro, însă nimic nu e clar în Ștefan cel Mare. Nici măcar jucătorul nu știe ce se întâmpla cu el.

1,7 milioane de euro pentru Deian Sorescu?

Cu 5 goluri marcate în primele cinci etape ale noului sezon, Deian Sorescu este golgheterul la zi în Liga 1. Căpitanul „câinilor” ar fi ofertat de o echipă din străinătate, iar suma pusă la bătaie se apropie de 2 milioane de euro. „Bomba” a fost anunțată de fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir. Nu e pentru prima oară când „oracolul de la Bălcești” lansează pe piață astfel de informații.

Știu că un jucător de la Dinamo va fi ofertat. În jur de 1,7 milioane de euro. Cred că a fost ofertat azi. Nu din Liga 1, puțin de afară. Cred că Dinamo îl va da, dar peste 2 milioane. Sorescu face șapte milioane, ascultați-mă ce vă zic”, a spus Dumitru Dragomir, înaintea meciului pierdut de Dinamo cu CS Mioveni, scor 0-1.

Marea enigma de la Dinamo. Ce se intampla cu Deian Sorescu?
Marea enigma de la Dinamo. Ce se intampla cu Deian Sorescu?

Deian Sorescu nu știe nimic de ofertă. Dezamăgit după eșecul cu Mioveni

Căpitanul alb-roșiilor s-a arătat surprins de afirmațiile fostului președinte al LPF. Deian Sorescu susține că nu știe de nicio ofertă venită pe numele său.

Sunt sănătos, asta îmi doresc, avem multe meciuri, ăștia suntem. N-am discutat cu absolut nimeni, îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase domnului Dragomir, dar eu nu știu de nicio ofertă”, a spus Deian Sorescu.

Golgheterul campionatului a suferit alături de colegii săi o înfrângere dureroasă în Ștefan cel Mare, 0-1 cu nou-promovata CS Mioveni, în epilogul etapei a 5-a. La finalul meciului, Deian Sorescu și-a asumat eșecul.

N-avem nicio scuză. Eram toți convinși că vom putea face un meci bun, dar am pierdut. Astăzi cei de la Mioveni s-au apărat foarte bine și m-au blocat. Golul lor a venit dintr-un moment mai norocos, am riscat și noi să înscriem, dar n-am putut.

Nu avem nicio scuză. La început ne simțeam bine când luam gol pentru că ne descătușam. Dar astăzi nu am reușit să le desfacem apărare. Este greu, avem un lot subțire, avem tineri talentati si foarte buni, dar avem nevoie și de jucători cu experiențe”, a mai spus Deian Sorescu.