Marea împăcare dintre Gigi Becali și Raed Arafat. Patronul FCSB a anunțat că și-a iertat dușmanul

Moldoveanu Camelia / 28.11.2021, 15:38
Marea împăcare dintre Gigi Becali și Raed Arafat. Patronul FCSB a anunțat că și-a iertat dușmanul

Prima declarație a lui Gigi Becali, după ce e aflat că fanii nu sunt nevoiți să plece la mijlocul meciului dintre CS Universitatea Craiova și FSCB, a fost una uluitoare. Finanțatorul „roș-albaștrilor” i-a iertat toate „păcatele” lui Raed Arafat, însă nu-l interesează dacă Peluza Nord o să meargă pe Oblemenco pentru a susține echipa.

Derby-ul CS Universitatea Craiova – FSCB se joacă duminică, de la ora 20:15. Cu toate că suporterii pot intra pe stadion, în limita a 30% din totalul locurilor disponibile, aceștia ar fi trebuit să părăsească meciul la ora 21:00. Însă, autoritățile le-au permis oamenilor să rămână pe tot parcursul meciului fără a fi sancționați, atâta timp cât prezintă un bilet valabil pentru această partidă.

Gigi Becali l-a iertat pe Arafat, însă nu-l interesează dacă suporterii o să vină să susțină echipa

După ce s-a anunțat permiterea participării suporterilor pe întreaga perioadă a meciului CS Universitatea Craiova – FSCB, Gigi Becali s-a arătat încântat de decizia luată de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat. Mai mult, finanțatorul „roș-albaștrilor” a anunțat că-l iartă pe Arafat. Însă, a subliniat faptul că nu-l interesează dacă Peluza Nord o să fie alături de FCSB după ultimele situații tensionate.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că i-a venit lui Raed Arafat mintea la cap și i-a lăsat pe suporteri să vadă tot meciul. Dacă oamenii vedeau doar o repriză pe stadion, ne făceam de râsul lumii și ajungeam pe toate canalele de știri. Am văzut că Rotaru a dat și el niște declarații înainte de meci, iar clubul a dat un comunicat. Oamenii de la Craiova aveau dreptate. Dacă vor veni și cei din Peluza Nord la meci? Asta nu știu! Vorbiți cu șeful lor, Mustață. Oricum și cu suporterii noștri alături de noi sau fără ei, noi tot mergem la victorie pe Oblemenco. Îi iert acum toate greșelile lui Arafat. Oamenii nu sunt sclavii nimănui și nu putem să facem noi cu ei tot ce vrem”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Fanii amenințaseră cu proteste după aflarea măsurii. Acum vor putea fi pe stadion

Facțiunea dură a galeriei oltene a considerat aberantă o asemenea măsură și chiar amenințase că va încerca să încurce disputarea partidei. „Dacă nu se poate vedea de pe stadion, atunci nu se va vedea nici la televizor” era avertismentul fanilor. Din fericire, demersurile clubului au avut succes. Oltenii au anunțat în urmă cu scurt timp, printr-un comunicat, că suporterii nu vor fi alungați din tribune la pauză, așa cum se stabilise inițial. Pentru oamenii lui Reghecampf, prezența suporterilor ar putea fi avantajul decisiv în fața rivalei din București. Mai ales că oltenii au de luat o revanșă după partida pierdută fără drept de apel, din tur.

90 de minute pe stadion! 90 minute pentru Știința! Veste excelentă înaintea duelului cu FCSB: suporterii care vor participa la derby-ul din această seară nu mai sunt nevoiți să plece acasă la pauza meciului și pot asista la întreaga partidă.

„Facem un apel către toți suporterii noștri să păstreze OBLIGATORIU biletul la meci până în momentul în care ajung acasă, după finalul partidei. De asemenea, la acest meci trebuie să se respecte distanțarea socială în arenă, cu o capacitate de 30%, conform legilor în vigoare. Nu avem nicio scuză să nu susținem Știința din Vulcanul de pe Oblemenco, se arată în comunicatul emis de club.