FOTO. Criminaliștii au sosit la Gigi Becali. Patronul FCSB a confirmat: „E adevărat! Au fost patru sau cinci”

Moldoveanu Camelia / 23.11.2021, 09:11

Gigi Becali nu a avut liniște după ce Edi Iordănescu a plecat de la FCSB. Pentru a rezolva problema pe care o întâmpină latifundiarul din Pipera, criminaliștii s-au prezentat la fața locului. Apelul la 112 a fost dat chiar de către omul de afaceri.

Anchetă la palatul lui Gigi Becali

Edi Iordănescu a anunțat că pleacă de la FCSB după un șir de presiuni din partea patronului. Tehnicianul a reușit într-un timp relativ scurt să se facă plăcut în fața fanilor, lucru care a provocat și situația neplăcută de la palatul finanțatorului. Mai exact, câțiva vandali au scris mesaje dure pe gardul care înconjoară impresionanta clădire, dar și în alte locuri unde își desfășoară activitatea FCSB.

Gigi Becali a dezvăluit faptul că a sunat la 112 pentru a chema „criminalistica”. Oamenii legii s-au prezentat la fața locului și, tot din spusele patronului FCSB câțiva suspecți au fost deja anchetați.

A venit criminalistica, se face anchetă, vreau să stau liniștit. Am 64 de ani, mă duc colo, vreau să îmi văd de viața mea.

Dacă vor să vină, să vină, dacă nu vor să ne susțină aia e, nu să vină să scrie pe garduri. Ce fac, să răspundă.

Din ce știu eu, despre oamenii care au venit și au făcut anchetele, 4-5, nu unul, se vor ocupa serios de astea”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Finanțatorul nu dă prea multe șanse echipei sale

Gigi Becali este realist în ceea ce privește șansele pe care le are, în momentul de față, FCSB la titlu. CFR Cluj conduce clasamentul sezonului regulat din Liga 1. Următoarele poziții sunt ocupate de echipa lui Gigi Becali și cea a lui Mihai Rotaru.

Omul de afaceri este de părere că formația din Cluj are șanse mici să piardă campionatul. El este conștient că diferența de puncte este greu recuperat.

CFR poate fi oprită, dar foarte greu. De aceea spuneam eu de meciurile lui Todoran, acum jucăm cu Craiova, meciurile ușoare vin la final. Acum sunt pentru noi meciurile grele și pentru ei ușoare. Au cu Clinceni, după aia cu Târgoviște, o echipă arțăgoasă. Nu mai Craiova să spere la titlu? Cu noi se bate, au șase puncte, fac jumătate, trei, dar au 14 puncte față de CFR, șapte puncte nu mai ai cum să recuperezi.

Patru puncte sunt multe, sperăm să mai recuperăm. Dacă nu recuperăm, adio, titlu. CFR câștigă toate meciurile, face ce face și câștigă. Ei te presează, nu fac joc spectaculos, dar joacă fotbal cu care năucește adversarul. Noi jucăm mai spectaculos, ei joacă pe forță.”, a declarat Gigi Becali pentru aceeași sursă.