Marea iubire a lui Ion Țiriac a învățat de la miliardarul român cum să facă bani. Prețul prohibitiv cerut pe o bucată de pământ

Moldoveanu Camelia / 13.06.2022, 12:47
Marea iubire a lui Ion Țiriac a învățat de la miliardarul român cum să facă bani. Prețul prohibitiv cerut pe o bucată de pământ

Ion Țiriac și-a învățat fosta iubită să facă afaceri bănoase. Modelul, considerată în trecut cea mai frumoasă femeie din lume, deține o plajă fabuloasă în Insulele Fiji.

Marea iubire a lui Ion Țiriac vinde un adevărat paradis

Originară din Franţa, Mikette von Issenberg, în vârstă, acum, de 73 de ani, trăieşte în Statele Unite ale Americii. Ea l-a cunoscut pe Ion Țiriac în anul 1974. La acea vreme, Țiriac era component al echipei României de Cupa Davis, în timp ce Mikette von Issenberg era un fotomodel renumit.

Când a venit pentru prima dată în România, Mikette von Issenberg era deja însărcinată cu primul copil al omului de afaceri, Alexandru Ion (n.r. Ion Ion Țiriac). Din nefericire, relația dintre Ion Țiriac și Mikette von Issenberg s-a schimbat după nașterea fiului lor. Frumoasa blondă și-a dat seama că Țiriac nu este bărbatul alături de care să își construiască o familie și a părăsit România.

Mikette Von Issenberg a învățat, însă, de la Ion Țiriac să facă afaceri. Aceasta încearcă de mai multă vreme să vândă un teren de 20,5 hectare în Vanua Levu, a doua insulă ca suprafață din Fiji. Terenul se află la 11 kilometri de cel mai apropiat aeroport. Mai mult, terenul pe care îl deține Mikette Von Issenberg are o cascadă cu apă potabilă, iar din cel mai înalt punct se poate vedea oceanul, o panoramă de 360 de grade.

Pe locația ruptă din filme, fosta iubita a lui Ion Țiriac cere 1,1 milioane de dolari. Insula are este un paradis fiscal pentru oamenii de afaceri, având taxe zero. Mikette Von Issenberg are un blog și o pagină de Facebook prin care îți promovează proprietatea din Fiji. Doar terenul deținut de model valorează 900.000 de dolari.

„Permite dezvoltarea unei mici”

Mikette Von Issenberg este dispusă și să se asocieze cu un investitor pentru a ridica un resort de lux.

„Proprietatea în sine dispune de una din cele mai frumoase plaje din Fiji, cu nisip alb și intrare lină, fără corali pe fundul apei. Se pot face scufundări pentru că apa este extrem de limpede iar varietatea de pești tropicali care se găsesc aici este pur și simplu uimitoare.

Oceanul pare o imensă piscină aici, pentru că apa este foarte liniștită, fără curenți. Acesta nu este un lucru obișnuit și nu îl găsești pe orice plajă din Fiji. De asemenea, pe teren se găsesc mulți cocotieri și permite dezvoltarea unei mici afaceri cu produse din cocos, ceea ce ar aduce un mic profit, multă distracție și o apropiere mai mare de cultura hawaiană”, se arată în anunțul postat pe eBay.