Marele Cornel Dinu intervine în scandalul biletelor de pe National Arena: „Cu asemenea derbedei în tribună nu ai ce să cauți”

Ștefănescu Dragoș / 16.06.2021, 10:41
Marele Cornel Dinu intervine în scandalul biletelor de pe National Arena: „Cu asemenea derbedei în tribună nu ai ce să cauți”

Primul meci de la Euro 2020 care s-a jucat la București a fost Austria – Macedonia de Nord. Federația Română de Fotbal a oferit bilete la tribuna a II-a foștilor mari internaționali Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu. Un gest prin care cei trei legendari internaționali au fost puși într-o situație cel puțin stânjenitoare.

Hagi, Popescu și Munteanu la tribuna a II-a

Organizarea primului meci în România în cadrul Euro 2020 a produs scene ilare și revoltătoare. Pe Arena Națională unii dintre cei mai titrați fotbaliști din istoria echipei naționale au avut parte de o surpriză neplăcută. Astfel Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au fost trimiși de FRF să urmărească meciul de la tribuna a II-a, la un loc cu ceilalți spectatori. La tribuna VIP au luat loc politiceini și persoane care au funcții importante în organigrama FRF.

Toți cei care au avut locuri la VIP au beneficiat de un protocol de lux. În spatele locurilor de la oficială, a fost amenajat un restaurant, în care toate oficialitățile au fost invitate.

Gică Hagi a fost rugat de jurnaliști să comenteze situția umilitoare în care a fost pus prin acest gest al FRF. Hagi a răspuns cu extrem de multă eleganță.

N-am o problemă. Am vrut să văd meciul, am stat unde am avut loc, mi-a plăcut partida, atât pot să spun. În rest, n-am nimic de comentat”, a declarat Gică Hagi.

Gică Popescu a fost mult mai tranșant în declarații. Fostul căpitan al Barcelonei a spus:

Pe oricare alt stadion din Europa am fi avut bilet la oficială. Pe Arena Națională am primit la tribuna a II-a!”

Cornel Dinu dă de pământ cu FRF

Fostul mare fotbalist și antrenor Cornel Dinu a dorit să comenteze pe seama umilinței la care au fost supuși foștii mari jucători ai României. Acesta nu a fost totuși surprins de incident dar îi consideră vinovați și pe foștii tricolori că au acceptat această situație. În opinia lui Dinu FRF se face vinovată de această situație.

La ce e în România, e total normal. Păi, în România mai există vreun respect? Sunt dărâmat pur și simplu. Acum sunt niște găști infernale puse numai pe tâlhărie și pe distrugerea tradițiilor neamului românesc. Eu îi consider vinovați într-un fel pe ei. Am fost și eu sunat și invitat la meci și am explicat că eu nu merg la asemenea meciuri și nu am nimic în comun cu asemenea impostori care conduc fotbalul românesc. Aceeași reacție trebuia să o aibă și Gică Popescu și Gică Hagi. Le găsesc o scuză, s-au dus pentru că sunt mari iubitori de fotbal, dar cu asemenea derbedei în tribună nu ai ce să cauți dacă ai un dram de onoare și de demnitate! Au o scuză, dar nu poți să stai cu veneticii ăștia.

În trecut, am fost și eu sunat de către Mihai Stoichiță că vrea Răzvan Burleanu să colaborez cu el și i-am spus că eu nu colaborez cu impostorii. Zilele trecute, m-a sunat secretara lui să merg la meci”, a declarat Cornel Dinu la ProSport live.