Marele defect al lui Rachid Bouhenna. Noua achiziție a celor de la FCSB are o mare problemă

Ștefănescu Dragoș / 24.06.2022, 10:55
Marele defect al lui Rachid Bouhenna. Noua achiziție a celor de la FCSB are o mare problemă

FCSB a realizat două transferuri importante în compartimentul defensiv. Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa s-au alăturat deja echipei roș-albastre. Totuși, venirea jucătorului algerian nu este văzută cu ochi buni de toată lumea. Daniel Pancu consideră că Bouhenna va avea probleme în startul noului sezon din cauza faptului că nu a mai jucat de mult timp într-un meci oficial.

Daniel Pancu știe care este marele minus al lui Rachid Bouhenna

După ce FCSB a ratat toate obiectivele în sezonul recent încheiat, Gigi Becali a hotărât să nu mai facă transferuri. Totuși, la scurt timp, finanțatorul formației roș-albastre s-a răzgândit și a făcut deja două mutări importante. Latifundiarul din Pipera i-a transferat pe Rachid Bouhenna și Joyskim Dawa, pentru a întări defensiva echipei sale.

Joyskim Dawa (26 de ani) a fost unul dintre jucătorii de bază de la FC Botoșani în sezonul trecut. În schimb, Rachid Bouhenna (30 de ani) a venit de la CFR Cluj, formație pentru care a evoluat foarte puțin. Fundașul algerian a jucat ultima oară pentru campioana României pe data de 19 decembrie 2021, în meciul CFR Cluj – FC Argeș.

Daniel Pancu a vorbit pe marginea transferurilor făcute de FCSB în această vară. Fostul internațional consideră că lipsa meciurilor oficiale va fi o mare problemă pentru Bouhenna în startul sezonului viitor. Pancu are însă mare încredere în calitățile lui Dawa, jucător pe care-l apreciază foarte mult.

Sunt jucători buni, jucători solizi, cu talie impresionantă. Bouhenna nu a mai jucat de ceva timp, e clar că e în urmă cu ritmul.

Dawa mi-a plăcut, l-am văzut și pe viu, sigur e un transfer bun”, a spus Daniel Pancu, la Digi Sport.

Bouhenna, fericit pentru transferul la FCSB

Experiența lui Rachid Bouhenna la CFR Cluj nu a fost una prea fericită. Algerianul a fost adus de la Sepsi în anul 2021, dar a jucat extrem de puțin pe parcursul sezonului trecut. Bouhenna a bifat doar 19 meciuri pentru formația ardeleană, fiind mai tot timpul rezervă.

După transferul la FCSB, Bouhenna a fost extrem de fericit și speră ca în sezonul viitor să-și poată demonstra adevărata valoare.

A fost foarte bine, sunt fericit. Sper că va fi un sezon mare pentru noi în campionat şi în Europa. Speram să fiu ofertat de FCSB. A fost un sezon greu la CFR. Toată lumea ştie cum a fost acolo pentru mine. Este un club mare cu istorie. Presiunea este importantă pentru mine.

Suporterii sunt tot timpul în spatele echipei. Bucureştiul este un oraş foarte bun. Am vrut să stau aici. Mă simt foarte bine aici, am jucat pentru trei echipe. Mai am puţin şi fac toată România. Am jucat la Braşov, Cluj şi acum aici. Îmi place limba, îmi plac oamenii, dar şi fotbalul.

Trebuie să fim pregătiţi în Europa. Nu vreau să zic că a fost o greşeală să nu vin anul trecut… Am luat titlul, dar a fost greu. Clubul a fost interesat de mine. Am uitat ce a fost în trecut. Sper că anul va fi bun pentru toată lumea!”, a declarat Rachid Bouhenna.