Scandal în casa FCSB-ului. Gigi Becali își critică fără menajamente colaboratorii apropiați

Octavian Vasilescu / 22.06.2022, 21:08
Scandal în casa FCSB-ului. Gigi Becali își critică fără menajamente colaboratorii apropiați

Patronul de la FCSB, Gigi Becali (63 de ani), a reacționat nervos și a spus că trebuia să-l transfere pe Joyskim Dawa (26 de ani) cu mult timp în urmă.

Gigi Becali spune că a fost influențat de oameni din anturajul său să nu-l transfere mai repede pe Dawa, de la Botoșani.

Gigi Becali, critici pentru oamenii apropiați

Patronul de la FCSB îl apreciază foarte mult pe fundașul Joyskim Dawa, așa cum a spus la conferința de prezentare a jucătorului:

Îl luam eu mai de mult, de acum opt luni, dacă nu mă influențau alții. Când juca Botoșani cu Universitatea Craiova sau CFR Cluj tot timpul îl vedeam pe el, numărul 5. Că tot timpul ataca, deposeda. Dacă îmi place unul, nu mai țin de acum.

Eu nu mai vreau să am emoții la cornere. El dă cu capul, nu dă nimeni în fața lui. E foarte puternic. Și vă spun ceva. Sunt jucători care când vin la noi scad. El va fi noi mult mai bun ca la Botoșani”, a declarat Gigi Becali.

Dawa a evoluat în 31 de meciuri pentru FC Botoșani în sezonul precedent. El a reușit să marcheze și patru goluri în tricoul moldovenilor.

MM Stoica l-a criticat pe Dawa

Managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, l-a criticat pe Dawa înainte ca transferul să devină oficial:

Am văzut descrierea făcută de Ilie Dumitrescu lui Dawa. Că e puternic. Da, de acord! Că dă cu capul, iarăși de acord. Și a zis şi că e foarte bun pe construcţie. Aici nu e aşa. Deloc nu e așa. L-am văzut eu, pe construcţie are probleme mari de tot.

Eu mi-am spus părerea despre el, când am fost întrebat de patron. Ce am spus? Am spus că nu e ce ne trebuie. De fapt, dacă ar fi după mine, n-aș propune niciun fundaș central din România, nu e niciunul care să se potrivească profilului. Pentru mine foarte bun a fost Planici, dar dacă profilul de jucător care îmi place mie nu e acceptat, atunci îmi văd de treabă”, a spus Stoica, la Orange Sport, înainte ca Dawa să semneze cu FCSB.