Marele Jose Mourinho a ignorat-o pe cea mai senzuală ziaristă din Italia. Portughezul, foc și pară după eșecul cu Inter Milano

Giosanu Catinca / 05.12.2021, 14:28
Marele Jose Mourinho a ignorat-o pe cea mai senzuală ziaristă din Italia. Portughezul, foc și pară după eșecul cu Inter Milano

Marele Jose Mourinho s-a contract cu cea mai sexy jurnalistă din lume. Portughezul s-a enervat în timpul meciului AS Roma – Inter și și-a vărsat nervii pe frumoasa Diletta Leotta.

Mourinho, conflict cu Diletta Leotta

AS Roma a pierdut fără drept de apel derby-ul cu Inter de pe teren propriu, scor 0-3, în urma unui meci fără istoric. Formația antrenată de Jose Mourinho a făcut un joc slab, prestația acesteia fiind una sub așteptări.

Golurile au fost marcate de Calhanoglu ’(minutul 16), Dzeko (minutul 24) şi Dumfries (minutul 39).

După drasticul eșec, Jose Mourinho, antrenorul „giallorossi”, a avut o reacție surprinzătoare. Tehnicianul nu și-a putut stăpâni supărarea. Totuși, a refuzat să discute cu celebra jurnalistă sportivă din Italia și invitații, care se aflau în studioul DAZN de la marginea terenului.

Replica arogantă a lui Jose Mourinho

Diletta l-a abordat pe Jose Mourinho, însă portughezul a refuzat dialogul.

Îmi cer scuze vouă și celor care ne ascultă de acasă, dar nu vreau să răspund la întrebările din studio.”, a spus antrenorul Romei.

Ulterior, a apărut și răspunsul jurnalistei, femeia fiind deranjată de atitudinea lui Mourinho.

Ne pare rău că Jose Mourinho a luat această decizie. Un dialog ar fi fost pozitiv atât pentru noi, cât și pentru fanii Romei, în special.”, i-a transmis blondina tehnicianului portughez.

„The Special One” a ținut să-i dea replica jurnalistei.

Munca voastră este mult mai ușoară decât a noastră, motiv pentru care câștigăm mult mai mult decât voi.”, a mai  spus Jose Mourinho la conferința de presă de după meciul cu Inter Milano.