Marele secret al familiei Răducanu. Ce se ascunde în spatele deciziei? Sunt multe ipoteze, o singură certitudine

Moldoveanu Camelia / 13.09.2021, 08:56

În timp ce Emma Răducanu se mândrește că este jumătate româncă, tatăl ei a luat o decizie ciudată în ceea ce privește originile. Un mesaj de pe Twitter ar putea fi răspunsul multor întrebări. Controversa a apărut imediat după ce sportiva a devenit un nume cunoscut în tenis.

Emma Răducanu se mândrește cu originile sale

Renee Zhao și Ion Răducanu sunt părinții celei care a făcut senzație la US Open și a câștigat marele trofeu fără să cedeze nici măcar un set. Sportiva de doar 18 ani s-a născut pe 13 noiembrie 2002 în Toronto (Ontario, Canada). După doi ani s-a mutat la Londra. Tatăl ei este din București, iar mama din Shenyang, China. Cu alte cuvinte, și așa cum se poate vedea și pe contul Emmei Răducanu de Instagram, ea numește „acasă” patru orașe diferite din patru colțuri ale lumii.

Emma Răducanu se mândrește că este jumătate româncă și nu a ezitat niciodată să o spună și să o arate. Ea a mărturisit că are doi idoli în tenis: Simona Halep și Li Na. Mai mult, face tot posibilul să-și viziteze bunica din București de câteva ori pe an. Este evident că a fost crescută cu o dragoste egală pentru ambele „rădăcini” ale sale, dar și pentru țările în care s-a născut sau a crescut. Însă, tatăl sportivei a făcut un gest ciudat în urmă cu mai mulți ani.

Reacții acide și un gest ciudat făcut de tatăl campioanei US Open 2021

Ion Răducanu a renunțat la prenumele său atunci când s-a mutat în Marea Britanie. De la Ion, un prenume evident românesc, el a trecut Ian. Motivul acestei decizii nu s-a aflat până acum, părinții Emmei Răducanu fiind foarte discreți. Poți vedea pe playsport.ro primele fotografii apărute cu mama și tatăl sportivei, dar și cu Emma când era foarte mică.

Poate că un răspuns la întrebarea „De ce și-a schimbat tatăl Emmei Răducanu numele?” s-ar putea să existe chiar în postarea de pe Twitter a lui Adil Ray. Cunoscutul prezentator din UK a scandalizat foarte multe persoane. Mesajul a fost postat pe 10 septembrie, înainte ca jucătoarea de tenis să câștige finala US Open 2021.

Dacă joci într-o finală de tenis eşti britanică, dacă lucrezi în construcţii /eşti curier/chelneriţă etc eşti româncă”, a scris Ray, care prezintă emisiunea Good Morning Britain la ITV.

Ce o să facă Emma Răducanu cu suma colosala câștigată

Emma Răducanu a anunțat la ultima conferință de presă susținută în cadrul US Open 2021. Jucătoarea britanică nu își dorește bijuterii scumpe sau vreun autoturism de lux. Ea a spus că primul lucru pe care îl va face după ce va intra în posesia premiului în valoare de $2,500,000 va fi să își ia o nouă pereche de AirPods. Căștile wireless ale companiei Apple sunt estimate în prezent la un preț de aproximativ 150 de dolari.

E o glumă cu alergatul la noi în echipă acum, pentru că înaintea primului meci din calificări mi-am pierdut căștile și alergam prin vestiar cu trei minute înainte să ies pe teren, încercând să le găsesc.

Dar apoi m-am gândit: ‘Știi ce? Dacă câștigi meciul ăsta, poți să-ți cumperi o pereche nouă’, iar asta a devenit o glumă între noi.”, a precizat Emma Răducanu, conform Metro.