Marele secret al lui Gigi Becali a fost dezvăluit! “Nu ştiu dacă e bine să spun, că se supără”

Moldoveanu Camelia 04.06.2021, 11:24
Marele secret al lui Gigi Becali a fost dezvăluit! “Nu ştiu dacă e bine să spun, că se supără”

Gigi Becali este un om care știe să-și țină viața personală și afacerile departe de ochii curioșilor. Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a făcut o dezvăluire incredibilă despre finanțatorul FCSB.

Marele secret al lui Gigi Becali a fost dezvăluit de Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a dezvăluit cel mai mare secret a lui Gigi Becali
Dumitru Dragomir a dezvăluit cel mai mare secret a lui Gigi Becali

Toată lumea știe că Gigi Becali are o avere impresionantă, dar nimeni nu are habar câte proprietăți deține patronul FCSB. Dumitru Dragomir a declarat că latifundiarul din Pipera deține mii de hectare de pădure de pe urma cărora încasează sume impresionante din subvenții de la Stat.

Fostul conducător al LPF  este de părere că Gigi Becali poate trăi cinci mii de ani și tot n-ar rămâne fără bani. Se pare că acesta este un secret foarte bine păzit de către de către patronul FCSB, neștiindu-se exact cât teren deține.

După părerea mea, Gigi Becali are cel puțin pământuri de un miliard jumate acum. Păi, mă, nu știe nimeni, nu știu dacă am eu dreptul să spun… Are pădure și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața. Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta nu o știe nimeni! Nici nu știu dacă e bine să spun sau nu că se supără ăsta, vă dați seama.

Pământul lui Gigi dacă costa acum 300 de euro metrul, sub 250 nu se vinde… În 2-3 ani, se vinde cu 800. După părerea mea, are peste două miliarde. Convingerea mea este că dacă trăiește cinci mii de ani nu poate să rămână fără bani”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport

Dumitru Dragomir, convins că FCSB urmează să ia titlul

Gigi Becali se pregătește de „război”! Finanțatorul FCSB are în plan mai multe transferuri pentru a-și blinda echipa. Acesta s-a confesat lui Dumitru Dragomir în urmă cu câteva zile. „Mitică de la Ligă” laudă deciziile luate de latifundiarul din Pipera și afirmă că „roș-albaștrii” o să-și îndeplinească obiectivul în sezonul următor.

Cu toate că CFR Cluj l-a „furat” pe Marius Șumudică, iar Craiova promite să fie o adevărată rivală în lupta pentru titlu, Dumitru Dragomir este convins să nimeni nu o să aibă șanse în fața echipei lui Gigi Becali.

Eu zic că Gigi are ambiţie mare şi anul ăsta el ia campionatul, chiar dacă s-a dus Şumudică la CFR. Am stat toată ziua ieri cu Becali şi nu ştiu dacă am acceptul lui să vorbesc (n.r. legat de transferuri). Lasă să vă spună el, că e mai bine. Transferă şi din România, şi din străinătate. Jucători de naţională, categoric!”, a spus Dumitru Dragomir pentru looksport.ro.

Urmăriți Playsport.ro și pe