Marele secret din familia lui Gică Popescu, dezvăluit acum. Mărturisire emoționantă a „Baciului”

Moldoveanu Camelia / 11.10.2021, 14:32
Marele secret din familia lui Gică Popescu, dezvăluit acum. Mărturisire emoționantă a „Baciului”

Gică Popescu a dezvăluit un moment pe care familia sa nu-l cunoaște. „Baciul” a fost extrem de îndrăgostit de fotbal, atât de mare era pasiunea încât a ales cariera în detrimentul familiei. Sora fostului căpitan de la Barcelona a aflat abia acum ce s-a petrecut la nunta ei.

Craiova, marea dragoste a „Baciului”

Pe data de 18 septembrie 1985, Craiova s-a confruntat cu AS Monaco. La Monte Carlo românii au au pierdut cu 2-0, însă în returul din Bănie s-au revanșat cu 3-0. Gică Popescu își dorea extrem de mult să joace contra AS Monaco și mai ales să-și ajute echipa de suflet, Craiova. Dragostea pentru echipa din Bănie l-a determinat să renunța la nunta surorii sale.

Gică Popescu și-a dorit să joace și nu i-a cerut permisiunea antrenorului să meargă la evenimentul important din familia sa. Din păcate, socotelile de acasă nu se potrivesc mereu cu cele din târg. Astfel, „Baciul” n-a fost nici titular și nici nu și-a văzut sora mireasă.

Pentru a înțelege cât de tare iubesc eu fotbalul. Am debutat ca titular la Monaco și returul îl aveam acasă peste două săptămâni. Meciul era miercuri, sâmbătă se căsătorea sora mea. Sora mea nici acum nu știe, o să audă acum. O să am mare scandal cu ea (râde). Am intrat în cantonament cu șase zile înainte, de vineri sau joi. Sâmbătă trebuia să cer voie să mă duc la nunta surorii mele. Nici nu i-am spus antrenorului că este nunta surorii mele, de frică să nu mă lase să plec și să nu mă bage miercuri. Nu am fost nici la nuntă și n-am jucat, nici titular în meciul ăla. Am stat în cantonament. N-am fost la nunta surorii mele de frică să nu ratez returul cu Monaco acasă. N-am jucat. Nici nuntă, nici meci.”, a povestit Gică Popescu în podcast-ul lui Andi Moisescu.

Serghei Mizil, declarații halucinante: „Traian Băsescu a dat ordin să-i aresteze pe Giovanni Becali și Gică Popescu pentru a-l aduce pe Răzvan Burleanu”

Serghei Mizil a fost invitat în podcast-ul „Aproximativ Discuții cu Gojira”, unde a declarat că Traian Băsescu a dat ordin să îi aresteze pe Giovanni Becali și Gică Popescu în 2014. De asemenea, Serghei Mizil că tot scandalul „Dosarul transferurilor” a avut acest scop, însă Gică Popescu nu putea fi arestat singur.

Dosarul transferurilor a fost o vrăjeală făcută de domnul Băsescu. Ca să îl aducă pe Răzvan Burleanu. Stai puțin, de ce a avut Giovanni chestia aia? Gândește-te că el a mai cochetat cu foarte multe țări cu probleme. Era obișnuit. Cum poți să îl compari pe Giovanni Becali, care a avut o viață zbuciumată și așa, cum poți să îl compari cu Gică Popescu care a fost un sportiv de talie mondială. A fost un om chitit pe sport, un om fără vicii.

Și toată treaba a făcut-o Băsescu. Și ce a fost foarte dureros pentru ei șocul, mai ales pentru MM Stoica săracul, știi că înainte le-a dat NUP (n.r. – neînceperea urmăririi penale). Meme s-a dus în Franța, a făcut, a băut. După a candidat ăsta (n.r. – Gică Popescu). A zis nentu’ Traian că hâț și le-a făcut dosarele la toți și le-a dat la toți cu executare.

A fost foarte brusc totul. Unul din avocați era și avocatul lui Băsescu și avocatul lu’ ăsta. Și eram la o petrecere cu el și l-a chemat. I-a zis: „Bă, îi ia pe ai mei?”. Nu dăm nume. Și a zis: „Nu, îl ia pe Gigi din aeroport.”. Și după aia a spus: „Nu candida.”. Toată lumea spune acum asta. Dacă nu candida, era și acum bine mersi. Și nu putea să îl bage numai pe ăla”, a spus Serghei Mizil.