Maria Sharapova, apariție rară după ce s-a retras din tenis. Ce imagini cu ea au apărut pe internet după ce a ieșit din hotel

Alex Cazacu 07.09.2023, 16:30

Au trecut mai bine de trei ani de zile de când Maria Sharapova și-a anunțat retragerea din tenis. În tot acest timp, rusoaica nu prea a mai apărut în fața camerelor de luat vederi, poate doar la diferite evenimente mondene. Recent, fosta tenismenă a fost surprinsă la ieșirea dintr-un hotel din New York.

Maria Sharapova, apariție rară după retragerea din tenis. Ce face fosta tenismenă la New York

Zilele trecute, Maria Sharapova a părăsit hotelul ”Barrière Le Fouquet’s” din New York. Fosta jucătoare de tenis și-a petrecut ultimele zile în orașul american datorită turneului de tenis, US Open 2023. Conform ultimelor informații, Sharapova a participat deja la câteva meciuri, însă în calitate de spectator.

Maria Sharapova a fost surprinsă într-un costum galben îndrăzneț, în timp ce a participat la ”Couture Council”, în New York. În vârstă de 36 de ani, Sharapova a asistat și la prezentarea premiilor. Fosta campioana de la Wimbledon părea binedispusă, după ce și-a etalat corpul subțire, îmbrăcată cu pantalonii pliați și cămașa de mătase.

Cum a fost surprinsă Maria Sharapova în New York

Fosta tenismenă a adăugat câțiva centimetri la înălțimea, asortând ținuta impecabilă cu o pereche pantofi cu toc albi. Couture Council este evenimentul care marchează începutul Săptămânii Modei din New York.

Fosta campioană și-a lăsat părul să cadă natural peste umeri și a purtat o pereche de ochelari de soare eleganți. Rusoaica nu ezită să îmbrace ținute excentrice. Luna trecută, chiar în prima zi a turneului US Open, ea a atras atenția într-un costum portocaliu.

Maria Sharapova, apariție rară după ce s-a retras din tenis
Maria Sharapova, apariție rară după ce s-a retras din tenis

Sharapova s-a transformat radical după ce s-a retras din tenis

În primăvara lui 2020, după mai multe accidentări, frumoasa rusoaică a renunțat la tenisul de performanță. Chiar dacă aparițiile sale în public sunt destul de rare, Maria Sharapova impresionează la toate evenimentele mondene. În ultima perioadă, ea și-a surprins plăcut fanii, mai ales după ce și-a schimbat complet look-ul.

În luna mai, rusoaica și-a făcut apariția la ”Accelerate Summit”, eveniment dedicat femeilor care conduc companii din sport și de entertainment. Atunci, Maria Sharapova a avut o apariție de milioane, după ce renunțase la părul blond și a ales o nuanță de castaniu.

Sharapova se poate lăuda cu cinci victorii în turneele de Grand Slam. În caz că nu știați, Masha a triumfat o dată la Wimbledon, o dată la Australian Open, o dată la US Open și de două ori la Roland Garros.

Urmăriți Playsport.ro și pe