Marius Croitoru nu renunță sub nicio formă la „tradiție”. Antrenorul și-a adus fiul și la FC Argeș

Gabriel-Alexandru Ioniță 21.01.2023, 18:08
Marius Croitoru nu renunță sub nicio formă la „tradiție”. Antrenorul și-a adus fiul și la FC Argeș

Se zvonea deja de la finalul anului trecut că Marius Croitoru ar urma să îl aducă la FC Argeș pe fiul său David, mijlocaș central în vârstă de 19 ani. Același lucru s-a întâmplat și când antrenorul de 42 de ani era sub contract cu FC Botoșani și FCU Craiova.

Marius Croitoru și-a adus fiul și la FC Argeș

Acum, FC Argeș, actuala echipă a antrenorului Croitoru, l-a prezentat oficial pe tânărul mijlocaș. Acesta era liber de contract din luna octombrie a anului trecut. Atunci, alături de tatăl său, el a plecat de la FCU Craiova.

„Bine ai venit, David Croitoru! Clubul nostru a perfectat cel de-al optulea transfer din această iarnă. FC Argeș a ajuns la un acord până la sfârșitul acestui sezon competițional cu jucătorul David Croitoru.

Fotbalistul în vârstă de 19 ani evoluează ca mijlocaș central, însă poate fi folosit și ca mijlocaș ofensiv. FC Botoșani și FC U Craiova sunt echipele la care David a mai evoluat până acum în carieră. În perioada 2019-2022, Croitoru a îmbrăcat tricoul moldovenilor în 20 de partide, iar în prima parte a acestei ediţii de campionat a bifat un singur meci pentru olteni.

Clubul nostru îi dorește evoluții cât mai bune și cât mai multe reușite în tricoul alb-violet”, a anunțat clubul din Pitești prin intermediul rețelelor de socializare.

Relația apropiată cu fiul său i-a adus ceva probleme actualului antrenor de la FC Argeș

În momentul în care Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani, s-a speculat că ruptura de Valeriu Iftime s-ar fi produs din cauza faptului că finanțatorul clubului moldovean i-ar fi cerut antrenorului să își îndepărteze fiul de la echipă. Întrebat la scurt timp despre acest subiect, fostul mijlocaș a oferit un răspuns mai mult decât elocvent, chiar dacă nu a spus în mod clar ce avea de spus.

„Câteodată și tăcerea e un răspuns. N-aș vrea să comentez mai mult”, a spus Marius Croitoru la acel moment, citat de digisport.ro. Ulterior, antrenorul de 42 de ani a explicat și de ce consideră că este normal să insiste în a-l aduce pe fiul său la toate echipele pe care le preia din postura de antrenor.

„Atât timp cât îi place să joace fotbal, eu îl antrenez. Dacă toți au dorința de a fi ajutați de mine, cum să-i ajut pe alții și să nu-mi ajut copilul? Câțiva ani de acum încolo acesta va fi parcursul”, a mai spus tehnicianul la momentul respectiv.

Urmăriți Playsport.ro și pe