S-a decis soarta lui Arnold Garita. Marius Croitoru a vorbit despre un eventual transfer al atacantului

Robert Zanfir 17.01.2023, 23:42
S-a decis soarta lui Arnold Garita. Marius Croitoru a vorbit despre un eventual transfer al atacantului

Marius Croitoru (42 de ani) a vorbit despre viitorul lui Arnold Garita (27 de ani). Atacantul luI FC Argeș este dorit de Gigi Becali la FCSB, dar și de mai multe echipe din străinătate.

FC Argeș este departe în acest sezon de performanțele de anul trecut. Cu 23 de puncte adunate în 21 de etape, piteștenii sunt abia pe locul 11. Cu toate acestea, Marius Croitoru nu a renunțat la gândul calificării în playoff. Speră să repete și în Argeș „rețeta” de la Botoșani. Și-a adus mai mulți jucători pe placul lui, iar Arnold Garita poate fi de acum mai bine pus în valoare.

Marius Croitoru a anunțat ce va urma pentru Arnold Garita

Atacantul a fost curtat intens de Gigi Becali. Patronul FCSB a declarat în stilul caracteristic că „a dat ordin” să fie adus camerunezul. Camerunezul nu ajunge la București, spun argeșenii, care sunt convinși că atacantul va rămâne la echipă până la finalul sezonului.

„În momentul de faţă, până în vara, nu mai pleacă nimeni. Garita e netransferabil în acest moment”, a declarat Marius Croitoru, pentru Orange Sport.

  • 7 goluri și o pasă decisivă a reușit Arnold Garita în 20 de partide jucate pentru FC Argeș, în primul sezon din Superliga.

Croitoru repetă la FC Argeș rețeta de la Botoșani

Boubacar Hanne (23 de ani, Portugalia), Facundo Rizzi (25 de ani, Argentina), Andrei Tîrcoveanu (25 de ani, România), Mario Zebic (27 de ani, Croația), Mimito (26 de ani, Guinea-Bissau), Brendon Estevam (27 de ani, brazilia), Andrei Bucur (revenit de la Ceahlăul, 19 ani) sunt jucătorii aduși de FC Argeș în această iarnă.

Marius Croitoru a declarat că își mai dorește doi jucători și speră ca alegerile de până acum să fie cele bune:

„În mare da, chiar dacă îmi mai doresc 1-2 jucători. Vedem dacă se poate până la finalul perioadei de transferuri. Îmi doresc din tot sufletul să-mi iasă. Nu va fi ușor.Am preluat o echipă din mers, formată pe alte principii. Fiecare antrenor își pune amprenta. Am adus jucători tineri, de 23-24 de ani, pe aceeași filozofie, ca la Botoșani. Rămâne să demonstrăm că am făcut o alegere bună.

În toți îmi pun speranțe, d-asta i-am și adus. Am încercat să dublăm posturile. Unde nu am putut, a rămas un jucător. Ca să faci o echipă, contează și ce jucători sunt pe piață. De obicei, iarna este foarte greu să aduci mulți jucători buni, tineri, ieftini. Sunt prea multe condiții de îndeplinit.

Atunci, normal că undeva nu este ceea ce îți dorești. Dar ce a fost pe piață, pe pozițiile respective și ideile mele de joc, cred că am făcut alegeri bune”, a completat Marius Croitoru.

Da, da. Așa este! De unde știți? De unde știi că Garita a fost o chestiune de moment, rapid. L-am văzut cu noi, cu Craiova, iar apoi i-am zis lui Dică. Am văzut, a zis că e puternic, că e cutare, după am vorbit și cu alții. Are viteză, a demonstrat asta cu Papp.

Atunci am dat un telefon, am dat ordin, dar să vedem dacă se materializează. Am zis că vreau ca Garita să fie la noi în iarnă. Să vedem dacă se poate rezolva problema. Mi-a plăcut de Garita și îl iau. Îmi place foarte mult de el, e atacant adevărat. Vreau ca adversarii să se lovească de el ca de o stâncă. Nu există să nu câștige vreo minge”,
Gigi Becali la Pro Arena, în octombrie 2022

Urmăriți Playsport.ro și pe