Marius Croitoru, pus la zid de Valeriu Iftime: „M-am speriat! Nu poți să faci asta”. FC Botoșani riscă să ajungă în play-out

Octavian Vasilescu / 04.03.2022, 18:32
Marius Croitoru, pus la zid de Valeriu Iftime: „M-am speriat! Nu poți să faci asta”. FC Botoșani riscă să ajungă în play-out

FC Botoșani riscă să rateze play-off-ul după eșecul cu Farul Constanța, scor 0-2, iar patronul clubului, Valeriu Iftime, l-a certat public pe antrenorul Marius Croitoru.

Mesajul lui Valeriu Iftime pentru Marius Croitoru: „Nu poți să-l pui pe Braun atacant”

Valeriu Iftime spune că antrenorul Croitoru a făcut prea multe experimente în meciul cu Farul Constanța, pierdut de FC Botoșani.

Sunt mai mult derutat, supărat și sper să pot să joc un meci bun luni, cu Argeș, să ajungem în play-off încă o dată, după două consecutive. Dar ce am văzut aseară la prima repriză și la meciul cu Viitorul, m-a speriat, pur și simplu.

Improvizăm. Improvizarea lui Marius era problema mea. Nu poți să-l pui pe Braun atacant și pe Haruț fundaș în locul lui. E un exemplu. Nu poți să vii cu celălalt, care este winger, și să-l pui fundaș. Dar astea sunt detalii din prima repriză. Nici nu e de talia lui Dican.

Este excepțională comunicarea cu Marius, în continuare, dar tot aud că îl vrea ăla, că îl vrea ăla. Cine știe? Poate la un moment dat mi se pare că chiar așa o fi.

Dar eu sper că Marius să fie atent, modest, cu picioarele pe pământ și să mergem mai departe. Dar dacă jucăm ca în prima repriză, când fiecare inventează orice, nu cred că Botoșaniul poate să fie o echipă de play-off”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digi Sport.

FC Botoșani, meci decisiv în ultima etapă pentru calificarea în play-off

FC Botoșani ocupă locul 6 în Liga 1, cu 46 de puncte. FC Argeș se află pe poziția 7, cu 45 de puncte. Cele două rivale se vor duela în ultima etapă a sezonului regular, la Botoșani.

Învingătoarea dintre FC Botoșani și FC Argeș își va asigura prezența în play-off. Moldovenii au și varianta egalului. FC Voluntari ocupă locul 5, cu 47 de puncte, și nu mai poate pierde poziția de play-off, deoarece FC Botoșani și FC Argeș au meci direct.

Meciul FC Botoșani – FC Argeș va avea loc luni, de la ora 17:30. Partida va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe site-ul Playsport.ro.