Marius Croitoru ratează derby-urile cu CFR Cluj și FCSB. Ce pedeapsă a primit antrenorul lui FC U Craiova după eliminarea cu Farul

Robert Zanfir / 20.07.2022, 19:35
Marius Croitoru ratează derby-urile cu CFR Cluj și FCSB. Ce pedeapsă a primit antrenorul lui FC U Craiova după eliminarea cu Farul

Marius Croitoru (41 de ani) și-a aflat pedeapsa după ce a fost eliminat chiar la prima partidă jucată de FC U Craiova în noul sezon din Superliga. Antrenorul va rata derby-urile cu CFR Cluj și cu FCSB.

Marius Croitoru este „clientul” arbitrilor și pe banca celor de la FCU Craiova. Fostul antrenor de la Botoșani a văzut cartonașul roșu chiar în prima etapă din Superliga. A fost eliminat de Iulian Călin, pentru două cartonașe galbene. Imediat după eșecul cu Farul, Marius Croitoru a declarat că arbitrul l-a vânat: „Mi-a plătit o poliță”.

Marius Croitoru ratează derby-urile cu CFR Cluj și FCSB

Antrenorul lui FC U Craiova nu a scăpat de Comisia de Disciplină din cadrul FRF. Aceasta a decis ca tehnicianul să fie suspendat pentru două etape.

Astfel, FC U Craiova va juca derby-urile cu CFR Cluj și FCSB cu antrenorul în tribune. U Craiova – CFR Cluj (24 iulie) și FCSB – U Craiova 1948 (1 august) sunt următoarele două partide ale oltenilor.

Marius Croitoru a pus tunurile pe Iulian Călin, la finalul întâlnirii cu Gică Hagi. A declarat că decizia arbitrului a fost premeditată și că acesta l-a urmărit pentru a se răzbuna.

„Greșeală la golul doi. Este corner și iau gol. E simplu. El (n.r. – arbitrul Iulian Călin) își aduce aminte de anumite lucruri. Păi, nu se impunea VAR-ul, dar ești arbitru. Cred că ați văzut și voi că am dominat de la un capăt la altul. Am luat două eurogoluri cum numai eu puteam să iau, dar sunt încrezător că echipa reacționează bine.

(Despre faza în care a fost eliminat – n.r.) El a zis că mi-am făcut cruce. Numai așa poate să interpreteze, ostentativ. Dacă am făcut-o, înseamnă că este ostentativ. Așa mi-a spus. Nu știu cum avea să vadă, fiindcă eram cu spatele la el. Dar el are niște amintiri, niște polițe. Știe el mai bine la ce mă refer”, a spus Marius Croitoru la finalul partidei cu Farul.

Îmi place de Croitoru. Am ajuns la o înțelegere cu el să evite astfel de momente (n.r. – eliminare). Sper să se țină de cuvânt. Îl mai iert o dată sau de două ori, dar nu mai mult (n.r. – râde),
Adrian Mititelu