Marius Măldărășanu, bucuros după o nouă victorie a lui Hermannstadt. ”Sunt euforic!”

Ștefănescu Dragoș 08.08.2022, 20:32
Marius Măldărășanu, bucuros după o nouă victorie a lui Hermannstadt. ”Sunt euforic!”

Luni după-amiază FC Hermannstadt a primit vizita celor de la FC Voluntari în etapa a patra din Superliga. La finalul unui meci spectaculos, sibienii s-au impus cu scorul de 2-1 și au urcat pe locul trei din Superliga. La final, Marius Măldărășanu a fost extrem de bucuros după acest nou suces al echipei sale.

Marius Măldărășanu, bucuros după victoria cu FC Voluntari. ”Sunt euforic!”

Luni după-amiază, FC Hermannstadt a primit vizita celor de la FC Voluntari în etapa a patra din Superliga. Elevii lui Marius Măldărășanu au făcut un meci bun și au reușit să se impună cu scorul de 2-1, la finalul a 90 de minute extrem de spectaculoase. În urma acestui succes, FC Hermannstadt a urcat provizoroiu pe locul trei din Superliga.

La finalul partidei de la Mediaș, Marius Măldărășanu a evitat să comenteze pe seama problemelor financiare de la Hermannstadt. Tehnicianul a fost foarte bucuros de acest nou succes al echipei sale și s-a arătat încrezător în promisiunile făcute de conducătorii clubului.

Vin după o victorie și sunt euforic. Cum s-ar zice sunt rău de gură, prefer să nu comentez. Vedem zilele următoare ce se întâmplă”, a declarat Marius Măldărășanu.

Liviu Ciobotariu știe de ce FC Voluntari câștigă tot mai greu în Superliga. ”Toate echipele ne privesc din altă postură”

După acest eșec la limită, Liviu Ciobotariu a vorbit despre greșelile făcute de elevii săi. Tehnicianul a identificat însă și cauza rezultatelor oscilante ale echipei sale. Față de sezonul trecut, FC Voluntari este privită cu mai mult respect de către adversari, astfel că victoriile se obțin mult mai greu.

Suntem supărați, dezamăgiți. Cred că puteam mai mult. Jocul l-am pierdut în prima repriză, când am încasat două goluri. Nu aveam voie să primim golurile alea, am lăsat zona liberă. În a doua repriză, am avut 2-3 situații bune de a marca golul egalizator.

Este început de campionat, cred că meritam mai mult, dar trebuie să ridicăm capul din pământ. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Sepsi. Trebuie să analizăm greșelile pe care le-am făcut. A fost una caldă, una rece, în acest debut de sezon. N-am fost destul de eficienți în faza de atac.

E clar că, în momentul de față, toate echipele ne privesc din altă postură, pentru că în sezonul trecut am terminat pe locul patru, am jucat finala Cupei. Acum, toată lumea se mobilizează, își iau măsuri împotriva noastră. Dar nu este o tragedie, mergem mai departe”, a spus Liviu Ciobotariu.

FC Hermannstadt, o nouă victorie în Superliga. Sibienii au urcat pe locul trei în Superliga

Meciul de la Mediaș a început lent, ambele echipe încercând să contruiască faze de atac cât mai periculoase. În minutul 23 sibienii reușesc să deschidă scorul prin Baba Alhassan, care a reluat spectaculos din voleu, după o centrare excelentă a lui Silviu Balure. După doar 11 minute, același Alhassan a majorat scorul cu o execuție superbă de la 20 de metri de poarta oaspeților. Ilfovenii nu au fost însă descumpăniți și au marcat în mintul 39. Lopes a feușit o incursiune frumoasă pe partea stângă, a centrat perfect în careul sibienilor, iar Adam Nemec a reluat cu capul imparabil și l-a învins pe Iliev. Prima repriză s-a terminat cu avantajul minim al sibienilor.

În partea secundă ilfovenii au forțat egalarea dar fără succes. În minutul 68 Merloi a centrat bine de pe flancul drept, Florea a reluat cu capul dar mingea a trecut pe lângă poarta gazdelor. Până la final niciuna dintre echipe nu a mai avut ocazii notabile. Asfel, partida s-a terminat cu victoria lui FC Hermannstadt, scor 2-1. După acest succes, sibienii au urcat temporar pe locul trei din Superliga.

Urmăriți Playsport.ro și pe