Victoria cu UTA, decisivă pentru Liviu Ciobotariu: „Le-am spus jucătorilor că suntem la răscruce! Azi ne-a ieșit”

Robert Zanfir / 30.07.2022, 21:19
Victoria cu UTA, decisivă pentru Liviu Ciobotariu: „Le-am spus jucătorilor că suntem la răscruce! Azi ne-a ieșit”

Liviu Ciobotariu (51 de ani) a recunoscut după victoria cu UTA, 3-0, din etapa a 3-a a Superligii, că a fost un meci crucial pentru sezonul tocmai început. FC Voluntari adună 6 puncte și își anunță deja candidatura la zona de play-off.

FC Voluntari a trecut cu bine peste eșecul cu Botoșani, 0-1, din etapa trecută. Ilfovenii au câștigat la scor, 3-0, partida cu UTA, după un meci în care David Miculescu nu a „mișcat”. Atacantul a semnat cu FCSB și va pleca la București. Pentru oaspeți a debutat Virgiliu Postolachi, atacantul trecut pe la PSG.

Victoria cu UTA, decisivă pentru Liviu Ciobotariu

Imediat după partidă, Ciobotariu a spus, printre rânduri, că atmosfera nu a fost tocmai plăcută la Voluntari, în ultima săptămână.

„Am făcut un joc bun azi, îmi felicit jucătorii în primul rând pentru atitudine, în al doilea rând pentru modul în care s-au exprimat azi. Am avut o organizare foarte bună, am reușit să înscriem trei goluri. Sunt mulțumit de joc, de rezultat, aveam nevoie.

Am avut o săptămână mai… nu agitată, am încercat să le explic jucătorilor cam cum stau lucrurile și sunt bucuros că au înțeles.

Am analizat adversarul nostru, știam că au probleme în lateral, am încercat să creăm superioritate și să venim cu centrări. Am venit cu centrări foarte bune, am și marcat. Un joc bun al nostru și ceea ce am lucrat ne-a ieșit azi. Azi ne-a ieșit. Nu întotdeauna ne iese, dar azi ne-a ieșit”, a spus Liviu Ciobotariu.

E devreme, suntem la început de drum. Azi a fost un joc pentru noi… le-am și spus jucătorilor că suntem la răscruce de drumuri. Să vedem în ce parte o luăm, în stânga sau în dreapta,
Liviu Ciobotariu, după Voluntari – UTA 3-0.

FC Voluntari – UTA Arad 3-0. ECHIPELE DE START

FC VOLUNTARI: M. Popa – Veiga Varzim, Matricardi, Armaș (cpt.), Al. Vlad – Meleke, Droppa, Rață – Cr. Costin, Nemec, Da Veiga Lopes
REZERVE: Rîmniceanu – Aliji, Andres, Marrone, Helder Tavares, Voican, L. Fulop, Merloi, Florea
ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

UTA ARAD: Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Hoxhallari – Batha, Cascini – Ubbink, Miculescu, Otele – Keșeru (cpt.)
REZERVE: Balauru – Isac, Stahl, Matei, Șteau, Ademi, Chindriș, Dobrescu, Postolachi
ABSENȚI: C. Dinu, Baxevanos (accidentați)
ANTRENOR: Ilie Poenaru

Stadion: Orăşenesc (Mioveni)
Arbitru: Popa Cătălin (Piteşti) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel), A2: Vodă Alexandru (Alba Iulia) / Arbitru VAR: Dima Iulian (Bucureşti), Arbitru AVAR: Bîrdeş Romică (Piteşti)