Marius Măldărășanu, dezamăgit că echipa sa a ratat victoria cu FCSB. ”Meritam cele trei puncte”

Ștefănescu Dragoș 29.08.2022, 00:16
Marius Măldărășanu, dezamăgit că echipa sa a ratat victoria cu FCSB. ”Meritam cele trei puncte”

Duminică seară, FCSB a primit vizita celor de la FC Hermannstadt în etapa a șaptea din Superliga. Sibienii au jucat foarte bine și au reușit un rezultat de egalitate, scor 2-2. În ciuda rezultatului pozitiv, Marius Măldărășanu a fost dezamăgit că echipa sa a ratat victoria.

Marius Măldărășanu, dezamăgit că echipa sa a ratat victoria cu FCSB

Duminică seară, FCSB a primit vizita celor de la FC Hermannstadt în etapa a șaptea din Superliga. În ciuda problemelor financiare, sibienii au jucat excelent. Au condus cu 2-1 până în ultimul minut al meciului, când Edjouma a reușit să egaleze. Partida s-a terminat la egalitate, scor 2-2.

La finalul partidei, Marius Măldărășanu a evitat să vorbească despre problemel financiare de la  Hermannstadt. Tehnicianul a fost însă dezamăgit că echipa sa a scăpat printre degete victoria cu FCSB.

Meritam cele trei puncte. Sunt dezamăgit pentru că în opinia mea meritam victoria. Am avut multe situații de a marca. Ocazii FCSB nu a avut. Băieții mei au jucat foarte bine. Când pierzi în minutul 93 apare frustrarea.

Nu e vorba despre un secret. Jucătorii vorbesc intre ei, dar si cu mine, cu staff-ul. M-am săturat de aceleași întrebări despre bani. Asta inseamnă ca antrenorul să aibă stabilitate la echipă. Dacă după câteva rezultate nefavorabile se schimbă antreorul, nu mai timp să faci nimic.

Cu toții ne dorim jucători mai buni. Mi-aș fi dorit să mai vină jucatori, dar ăștia suntem. Este posibil să-l pierdem pe Baba. M-aș bucura ca baieții să primească un salariu după vânzatra lui Baba. Probabil că nu face nimeni nimic nici după acest meci.

Echipa mea mi-a plăcut de la început. Eu vreau sa jucăm fotbal. Sunt momente în care reușim asta dar și unele în care adversarii pun presiune pe noi. Dar îmi doresc să jucăm frumos. Îmi pare rău pentru aceste două puncte pe care le-am pierdut.

Hai să-i spunem surpriza frumoasă a acestui campionat. Avem joi meci cu Craiova, luni cu FC Argeș. Vreau să intre si jucătorii mai proaspeți. Dacă peste 5 sau 6 etape o să fim pe loc de play-off atunci vom putea fi numiți certitudine”, a declarat Marius Măldărășanu.

Jucătorii lui FC Hermannstadt și-au pierdut răbdarea. Ei au trimis un meaj clar conducerii clubului

La finalul partidei de pe Arena Națională, jucătorii de la FC Hermannstadt nu și-au putut ascunde nemulțumirea pentru problemele financiare de la club.

Am încercat să tragem un semnal de alarmă și în această seară. Am discutat la fiecare meci despre aceste probleme. Ăsta este un nou pas împotriva conducerii sau a oamenilor care trebuie să ne plătească. Nu știu cât timp vom mai putea juca așa. Deja s-au rărit și conducerea dar și jucătorii.

E cea mai mare problemă pentru că la fiecare antreament se discută despre asta. Avem noroc că suntem uniți, Fiecare vrea să demonstreze ceva și asta se vede pe teren. În seara asta puteam obține o victorie. Sperăm să câștigam în etapa viitoare și vedem ce o să iasă. Toată lumea m-a încurajat. Și aici se vede cât de uniți suntem.

Noi ne-am dorit să câștigăm. Dacă jucam cu CFR la fel voiam să câștigăm. Au un lot numeric bun. Fiecare vrea să se faca remarcat. Dar unitatea echipei s-a văzut.

Din păcate ne putem gândi și la desființare. Poate rămânem la echipă și dacă nu mai primim banii să ne depunem memorii și să fim excluși din lot.

Fiecare își dorește să fie plătit. Ne dorim să fim plătiți. Dacă nu ne plătesc să ne lase să plecăm la alte echipe. Am avut promisiuni facute de la începutul campionatului.”, a spus Mihai Butean.

Pentru asta ne pregătim. Fiecare jucător își așteaptă șansa lui. A fost un semnal de alarma care trebia tras de mai mult timp. Noi ne facem datoria pe teren. Am promovat, nu am pierdut niciun meci in acest sezon. Acum nu contează ce suntem. Suntem salariati si avem obligatii si trebuie sa fim platiti la zi.

Bănuiesc ca daca aratam asa bine fara bani am fi mult mai ok daca am fi plaătiti la timp.

Ne pare rău că nu am câștigat dar e bine și asa. De fiecare dată ne dorim să câștigăm. Nu trebuie să uităm că am jucat cu o echipă foarte bună, care joacă în cupele europene.

Problema e că nu mai avem speranțe. Am sperat prea mult timp și nu s-a întâmplat nimic.”, a spus Vlad Muțiu.